Homepage  / Știri / Televiziune

Carmen Tănase, invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. „A eliberat-o Flăcărica pe Carmen Tănase?”

Carmen Tănase, invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. „A eliberat-o Flăcărica pe Carmen Tănase?”
3

de Andra Stana,

Carmen Tănase, una dintre cele mai iubite actrițe din România, vine duminică la “40 de  întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Carmen Tănase, următorul invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Carmen Tănase are o carieră de aproape patru decenii în teatru, film și televiziune. Publicul larg a îndrăgit-o și mai mult văzând-o în rolul “Flăcărica”, într-un serial de succes. Asemenea acestui personaj atât de iubit, actrița nu ezită să își facă cunoscute în spațiul public părerile personale.

Carmen Tanase la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

“Am învățat de la Flacăra (personajul său din „Inimă de țigan”, n.r.) ce bine e câteodată să spui «nu». Pentru că n știam asta. Mi-era jenă!”, este unul dintre răspunsurile oferite de invitata lui Denise Rifai.

Ce întrebări îi va adresa Denise Rifai lui Carmen Tănase la „40 de întrebări…”

“A eliberat-o Flăcărica pe Carmen Tănase?”, “De ce sunt telenovelele considerate manelele filmului?”, “I-ați mulțumit lui Marin Moraru pentru că v-a picat la admitere?”, “Cât contează frumusețea în actorie?”, “V-ați căsătorit de gura lumii?”, “V-a vindecat scena durerea provocată de moartea soțului?”, “Cât de tare v-au dezamăgit oamenii?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate marii actrițe în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton