Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Carmen Trandafir, despre secretul unei căsnicii de succes. Ce spune despre Emil Grădinescu: „Când m-a cerut, eram supărată”

Carmen Trandafir, despre secretul unei căsnicii de succes. Ce spune despre Emil Grădinescu: „Când m-a cerut, eram supărată”
8

de Andra Stana,

De 15 ani încoace, Carmen Trandafir și Emil Grădinescu formează un cuplu. După atâția ani împreună, artista se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Aceasta se bucură de o carieră de invidiat, numărându-se printre artistele consacrate de la noi din țară. În ceea ce privește viața personală, ea este din nou norocoasă. Și asta pentru că Emil Grădinescu îi oferă în fiecare zi motive pentru a zâmbi.

Cum se înțeleg Carmen Trandafir și Emil Grădinescu după 15 ani de mariaj

Carmen Trandafir se numără printre artistele cel mai iubite de la noi. Aceasta are o carieră impresionantă în lumea muzicii. În plus, se bucură și de iubirea necondiționată primită din partea partenerului de viață. Deși apar rar împreună în lumina reflectoarelor, cântăreața și Emil Grădinescu se iubesc enorm. Diva de 46 de ani a dezvăluit de curând cum funcționează lucrurile în căsnicia ei, scrie viva.ro.

Carmen Trandafir a mărturisit că soțul său nu este deloc o fire romantică, însă nu o deranjează acest aspect. În schimb, cântăreața profită de orice ocazie pentru a-și exprima dragostea față de acesta.

Carmen-Trandafir-despre-secretul-unei-casnicii-de-succes.-Ce-spune-despre-Emil-Gradinescu-„Nu-este-genul-romantic-dar..-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Carmen Trandafir: „Am găsit un om care m-a ajutat mult”

Carmen Trandafir a vorbit recent despre relația pe care o are cu soțul său, Emil Grădinescu. Se pare că cei doi reușesc să se sincronizeze foarte bine și se ajută reciproc de fiecare dată când au ocazia.

Cu toate că Emil Grădinescu nu este prea romantic din fire, artista crede că ea își exprimă dragostea atunci când simte acest lucru.

„Am gasit un om care m-a ajutat mult, moral, pishic, tot. Le doresc tuturor fetelor sa găsească un barbat ca al meu. Nu este genul romantic, chiar nu mi-ar plăcea. Dar mă lasă pe mine să fiu. De foarte multe ori l-am sunat și i-am spus cât de mult îl iubesc. El e foarte concentrat pe casă, pe muncă și pe familie. Ne echilibrăm.”, a spus Carmen Trandafir, într-un interviu pentru Antena Stars.

Emil Grădinescu nu a fost romantic nici când a cerut-o în căsătorie

Carmen Trandafir și Emil Grădinescu au vorbit deseori despre începuturile relației lor, mai scrie sursa citată. Potrivit acestora, Emil a observat-o pe cântăreață la un restaurant, unde au vorbit timp de câteva ore doar despre muzică.

Apoi, cei doi au început să se întâlnească, fără să aibă în plan să se căsătorească prea curând. După opt ani de relație, bărbatul a cerut-o pe Carmen în căsătorie.

„Dacă știam că sunt 16 ani diferență între noi, nu ne luam. Noi am plecat în relație că nu ne căsătorim, că nu facem copii. Când m-a cerut, după 8 ani de relație, eram supărată, aveam copil de trei ani. M-a cerut în căsătorie într-un mod neromantic’, a spus artista în urmă cu câțiva ani.

Sursă foto: Facebook

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton