Homepage  / Articole

Carmen Villalobos şi Jencarlos Canela vin Acasă

Carmen Villalobos şi Jencarlos Canela vin Acasă

de Redactia Tvmania

“Lola” (“Mi Corazon Insiste.. en Lola Volcan”) îi aduce pe micile ecrane pe carismaticii actori Carmen Villalobos, în rolul Lolei Volcan, şi  Jencarlos Canela, în rolul lui Andrés Santacruz.

Noua telenovela de la Acasă spune povestea Lolei Volcán (Carmen Villalobos) şi a lui Andrés Santacruz (Jencarlos Canela), doi tineri care se îndrăgostesc de la o vârstă fragedă. Ei ştiu că ceea ce simt este pentru totdeauna şi încearcă să înfrunte toate piedicile pentru a fi împreună.

Telenovela “Lola”, filmată în Studiourile Telemundo din Miami, şi care în prezent se difuzează în Statele Unite ale Americii, Panama, Puerto Rico, Albania, Nicaragua, are o distribuţie formată din actori latino-americani binecunoscuţi de telespectatorii Acasă: Ana Layevska, Angélica María, Chabelei Volcán, Katie Barberi şi Carlos Ferro.

Cariera artistică a tânărului cântăreţ şi actor, Jencarlos Canela, este una în plină ascensiune. La numai 19 ani, el avea la activ peste 80 de concerte la nivel internaţional, în ţări precum Canada, Mexic, Republica Dominicană şi Statele Unite ale Americii. Melodia de pe coloana sonoră a producţiei “Lola”, “Mi Corazón Insiste”, este interpretată de însuşi protagonistul telenovelei, Jencarlos Canela. Vorbim despre o piesă de pe noul album muzical al artistului, “Un Nuevo Día”.

Talentul artistic nu a trecut neobservat de către producatori, astfel că frumoasa Carmen Villalobos şi-a început cariera actoricească încă din adolescenţă, la 17 ani, iar câţiva ani mai târziu ea a fost nominalizată de revista “People en Español”  între “Cei mai frumoşi 50 de oameni” (“Los 50 más bellos”).

Telespectatorii au admirat-o pe Carmen Villalobos în “Săracii tineri bogaţi”, dar şi în “Fără sâni nu există paradis”, iar pe Jencarlos Canela în “Demon şi înger”, telenovele difuzate de postul Acasă.

Din 17 octombrie, de luni până vineri de la 17.30, Carmen Villalobos îşi va încânta fanii cu rolul Lolei Volcán, o tânără senzuală, curajoasă şi rebelă, care se iubeşte cu intensitatea unui vulcan cu Andrés Santacruz (Jencarlos Canela).

[imagebrowser id=363]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton