Homepage  / Vedete străine

Carmen Villalobos și Sebastián Caicedo ar fi în prag de divorț. Declarațiile neașteptate ale actriței

Carmen Villalobos și Sebastián Caicedo ar fi în prag de divorț. Declarațiile neașteptate ale actriței

de Roxana Mirea,

Cu doar câteva zile înainte de a împlini 39 de ani, Carmen Villalobos, pe care o știm din telenovela „Fără sâni nu există paradis”, a transmis un mesaj de mulțumire fanilor ei pe Instagram. Ea le este recunoscătoare internauților pentru dragostea și sprijinul pe care i l-au acordat în acest an, mai ales în ultimele luni, când căsnicia sa cu Sebastián Caicedo a fost în centrul atenției. Există zvonuri potrivit cărora Carmen Villalobos și Sebastián Caicedo ar fi în prag de divorț. Întoarsă acum în Columbia și reluându-și activitatea, actrița din remake-ul de la „Cafea cu parfum de femeie” a mărturisit că a trăit "momente foarte grele, foarte dificile".

Carmen Villalobos și Sebastián Caicedo, în prag de divorț

Actrița a publicat câteva videoclipuri la Instagram stories în care a spus că este recunoscătoare pentru creșterea comunității sale de pe Instagram, unde are deja 20 de milioane de urmăritori. „Continuăm să luptăm”, a spus actrița. „În ciuda tristeții, în ciuda lacrimilor, în ciuda faptului că nu mă las văzută aici decât cu o atitudine foarte pozitivă și mereu cu zâmbetul pe buze, încercând să răspândesc multă fericire, știți că acesta este motto-ul meu”. Villalobos a adăugat că fanii ei i-au fost de mare ajutor, deoarece nu a trecut printr-o perioadă foarte bună, scrie Hola.

„Au fost luni foarte grele, foarte dificile și iată-ne aici sărbătorind acești 20 de milioane de urmăritori. Sunt foarte fericită, vă mulțumesc absolut pentru tot.”

Fără a face referire la situația ei personală sau la căsătoria cu Sebastián Caicedo, se pare că vedeta nu a traversat o perioadă prea bună. De la sosirea sa în Columbia, fanii ei au speculat dacă se va reuni sau nu cu soțul ei, de care a fost despărțită luni de zile din cauza programului lor de lucru, printre altele.

Până în prezent, cei doi nu s-au mai întâlnit pentru că se află în orașe diferite: ea este în Bogota, iar el în Medellin. Nici ei nu au vorbit despre relația lor, iar Caicedo nu a spus nimic despre întoarcerea lui Carmen în Columbia.

Carmen Villalobos și Sebastián Caicedo s-au căsătorit în 2019

Carmen Villalobos și Sebastián Caicedo s-au căsătorit în anul 2019 și au avut parte de o petrecere care a durat două zile și două nopți.

Nunta a avut loc în locurile de origine ale lui Carmen, pe malul mării în Cartagena de Indias, Columbia. Carmen a purtat 3 rochii care i-au scos în evidență trupul și care au fost create de designerul columbian Jorge Duque. Actrița a ales să își schimbe de două ori rochia pe parcursul serii pentru a fi mai comodă.

„Ne-am căsătorit și suntem fericiți! Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această zi atât de specială… cu siguranță a fost o nuntă care a devenit un vis”, a scris Carmen pe Instagram a doua zi după ce a spus „DA”. 

Carmen şi Sebastián s-au cunoscut pe platourile telenovelei „Nadie es eterno en el mundo” (2007), iar între ei a fost dragoste la prima vedere.         

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton