Homepage  / Articole

Carmen Villalobos, surprinsă de succesul ei

Carmen Villalobos, surprinsă de succesul ei

de Redactia Tvmania

Carmen Villalobos şi Aldemar Correa

Carmen Villalobos şi Aldemar Correa

După succesul cu rolul din „Fără sâni nu există paradis”, actriţa Carmen Villalobos a semnat un alt contract cu Telemundo. Noul rol pe care îl joacă în „Săracii tineri bogaţi”, difuzat de Acasă, este total diferit de cel al Catalinei.

Nimeni nu se aştepta ca personajul Catalinei din telenovela „Fără sâni nu există paradis” (2008) să prindă atât de repede la public şi să aibă un asemenea succes. Nici măcar Carmen Villalobos, actriţa de origine columbiană care a interpretat rolul principal: „Mai jucasem în «La Tormenta» şi nu speram să am vreodată atâta succes. Am fost surprinsă că o poveste despre sâni şi operaţii estetice a avut un asemenea impact la public. I-a luat prin surprindere chiar şi pe producători, care mi-au reînnoit contractul pentru o nouă telenovelă”, povestea actriţa de 26 de ani într-un interviu recent. De această dată, în noul proiect, Carmen avea să joace nu numai alături de foşti colegi, dar şi alături de iubitul ei, Sebastian Caicedo.

Poveşti despre bani

În „Săracii tineri bogaţi” („Niños Ricos Pobres Padres”), telenovelă difuzată de Acasă, Carmen o interpretează pe Alejandra Paz, o tânără de 17 ani, drăguţă, liniştită, dar cu un caracter puternic. Tânăra e fericită, chiar dacă nu are de toate, însă problemele încep să apară atunci când mama ei este deportată. Ele se văd nevoite să se mute la familia bogată a mătuşii lui Carmen, interpretată de Alyin Mujica, o femeie ranchiunoasă şi manipulatoare, care le primeşte cu reticenţă în casa ei. Viaţa Alejandrei se schimbă când trebuie să meargă la o şcoală nouă şi să-şi facă alţi prieteni, care provin din familii foarte bogate. Sex, alcool, droguri, arme, toate acestea fac parte din viaţa cotidiană a celor cu care se împrieteneşte Alejandra, personajul principal din poveste.

Face afaceri cu iubitul

Sebastian Caicedo

Sebastian Caicedo

Chiar dacă este doar la al doilea său rol principal, Carmen Villalobos a ştiut cum să speculeze acest moment şi a cerut un onorariu mai mare şi o sumă bunicică din încasări. „Cele două telenovele au fost vândute peste tot în lume, iar o prietenă bună m-a învăţat că pot câştiga foarte bine şi să fiu atentă ce semnez. Le-am spus producătorilor că vreau mai mult şi au fost de acord”, a declarat Carmen. „Pentru mine, telenovela a însemnat foarte mult, mai ales că am semnat un contract de exclusivitate cu Telemundo, fac parte dintr-o distribuţie impresionantă, în care am mulţi prieteni, şi lucrez alături de o persoană pe care o admir realmente, nu doar pentru că este iubitul meu, ci pentru că îl apreciez foarte mult pe Sebastian Caicedo”.

Deoarece sumele erau consistente, actriţa şi iubitul ei au ales să investească banii câştigaţi în câteva afaceri. Ei au decis să-şi plaseze banii strânşi până acum în distribuirea vinurilor ecologice în ţări precum Brazilia şi Columbia. „Ne-am gândit să investim acum pentru a avea un viitor liniştit”, au declarat cei doi.

Zvonuri de despărţire

Despre Carmen Villalobos şi Sebastian Caicedo s-au auzit recent ceva bârfe. După ce s-a zvonit că ea ar fi murit într-un accident de maşină (actriţa s-a grăbit să pună lucrurile la punct), s-a spus şi că actorii s-ar fi despărţit. Totul a plecat de la o postare pe blog a lui Caicedo, care a fost interpretată greşit. Carmen şi Sebastian au declarat însă că sunt în continuare împreună şi că le merge foarte bine, iar actriţa a precizat că are motive de bucurie: a primit un nou rol în telenovela „Yo amo Paquita Gallego”, în care joacă alături de Mauricio  Ochmann.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton