Homepage  / Vedete / Vedete străine

Carmen Villalobos și William Levy se pregătesc să înceapă filmările remake-ului după „Cafea cu parfum de femeie”

Carmen Villalobos și William Levy se pregătesc să înceapă filmările remake-ului după „Cafea cu parfum de femeie”

de Redactia Tvmania

Filmările remake-ului anunțat de Telemundo după telenovela columbiană „Cafea cu parfum de femeie' vor începe în curând și vor avea în distribuție actori iubiți de public.

Printre aceștia se numără William Levy, care revine la tipul de producție care l-a făcut cunoscut la nivel internațional după o pauză de 7 ani. Alături de el va juca și Carmen Villalobos, care va interpreta rolul negativ în poveste. 

În urmă cu câteva zile William a călătorit în Columbia, din Statele Unite, unde locuiește în prezent, pentru a participa la ultimele pregătiri ale acestei producții. 

Carmen a postat și un selfie alături de cunoscutul actor cu o urare de bun-venit în țara sa natală, Columbia, loc în care se va filma și remake-ul telenovelei „Cafea cu parfum de femeie”. Producția va debuta anul viitor la Telemndo, iar filmările vor începe în decembrie în Bogota. 

„Bine ai venit în Columbia, William Levy”, a scris Carmen, iar actorul i-a răspuns: „Ce plăcere să te revăd, Carmen! Îți mulțumesc pentru întâmpinare. Iubesc țara ta”. 

William și Carmen au mai fost colegi pe platourile de filmare în 2018, când au jucat în pelicula „Fantasma de mi novia”.  

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by CARMEN VILLALOBOS (@cvillaloboss)


 

 

Revenind la telenovela originală „Cafea cu parfum de femeie’, povestea urmărește idila dintre Teresa Suarez, zisă Gaviota, o tânără isteață, culegătoare de cafea, și Sebastián Vallejo, fiul timid al proprietarului unei plantații de cafea. Totul le stă în cale, dar, în final, după nenumărate răsturnări de situație (ea se transformă în femeie de afaceri), cei doi rămân împreună, la plantația de cafea unde a început totul.  

În 2007 compania Televisa a realizat un remake al acestei producții, cu Eduardo Yanez și Angelica Rivera în rolurile principale. Este vorba de telenovela „Tequila cu suflet de femeie’ acțiunea având loc de data aceasta pe o plantație de agave albastre, în locul plantației de cafea din povestea originală. „Tequila cu suflet de femeie’ a fost difuzată și în România de postul Acasa TV. 

Telenovela „Cafea cu parfum de femeie’ i-a făcut celebri în toată lumea pe protagoniștii Margarita Rosa de Francisco și Guy Ecker, dar și pe Danna Garcia, care avea atunci doar 16 ani. La succesul producției a contribuit și coloana sonoră, cântecele fiind interpretate chiar de protagonistă, Margarita Rosa de Francisco.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton