Homepage  / Știri / Netflix

Carole și Howard Baskin dau în judecată Netflix-ul pentru a opri lansarea sezonului al doilea din „Tiger King”

Carole și Howard Baskin dau în judecată Netflix-ul pentru a opri lansarea sezonului al doilea din „Tiger King”

de Mioara Tronaru,

Dacă proprietarii de grădină zoologică Carole și Howard Baskin vor avea câștig de cauză, Netflix nu va putea lansa sezonul al doilea din „Tiger King” luna aceasta. Luni, cuplul a anunțat că a dat în judecată platforma de streaming pentru a obține un ordin de oprire temporară a lansării, după cum relatează Deadline.

Conform declarației celor doi, producătorii seriei ar fi „lipsiți de etică, integritate și orice preocupare pentru bunăstarea marilor pisici”. În plus, Carole și Howard Baskin spun că producătorii serialului documentar, Eric Goode și Rebecca Chaiklin, nu au dreptul să folosească niciun fel de filmări cu grădina lor zoologică sau cu ei în noile episoade.

„Acordul nostru de a face parte din serialul produs de Goode și Chaiklin a fost limitat strict la un singur serial documentar. Chiar dacă avem dubii că «Tiger King 1» chiar a fost un documentar, acesta a fost acordul nostru”, a mai explicat Howard Baskin pentru ComicBook.com.

Și a mai adăugat: „Le-am spus foarte clar lui Goode și Chaiklin că nu avem nicio dorință sau intenție de a apărea în «Tiger King 2». Când Netflix a lansat trailer-ul săptămâna trecută, am fost șocați să vedem că noi vom fi tema centrală a acestei urmări și că vor folosi filmări fără permisiunea noastră”.

Procesul a fost intentat lui, la curtea federală din Florida, iar pe lista pârâților se află Royal Goode Productions, LLC și Netflix.

„Chiar dacă nu putem împiedica Netflix și Royal Goode Productions să producă programe de proastă calitate, dubioase și senzaționaliste, credem că avem dreptul de a controla filmările cu noi, făcute sub false pretexte”, au mai spus cei doi.

Netflix nu a făcut niciun comentariu deocamdată.

„Tiger King 2” are premiera pe 17 noiembrie

Miercurea trecută, Netflix a anunțat premiera sezonului al doilea din „Tiger King”, promițând că „saga plină de culoare a celor mai notorii proprietari de feline de talie mare din America continuă. Faima bruscă și atenția nedorită din partea autorităților încing spiritele și dezvăluie câteva revelații uimitoare”.

Sinopsis-ul oficial sună astfel: „Cu Joe Exotic în spatele gratiilor și Carole Baskin apropiindu-se de deținerea grădinii zoologice cu reputație proastă, saga nominalizată la Emmy își continuă cursul întortocheat cu «Tiger King 2», pe măsură ce apar noi revelații despre motivațiile, poveștile și secretele celor mai notorii proprietari de feline de talie mare din America. Vechi dușmani și inamici, inclusiv Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover și James Garretson, se întorc pentru un alt sezon de crimă, haos și nebunie. Credeai că știi toată povestea? Doar așteaptă”.

Trailer „Tiger King 2”

https://www.youtube.com/watch?v=TkpTDLkRPeM
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton