Homepage  / Știri

Carrie Fisher, prinţesa Leia din „Războiul Stelelor”, la spital din cauza tulburării bipolare

Carrie Fisher, prinţesa Leia din "Războiul Stelelor", la spital din cauza tulburării bipolare

de Redactia Tvmania

Carrie Fisher, interpreta prinţesei Leia din seria "Războiul Stelelor", a fost spitalizată recent, cu diagnosticul de tulburare bipolară, boală de care suferă şi Catherine Zeta-Jones. Actriţa de 56 de ani a ajuns la spital după ce a avut un comportament "bizar" în timpul unui eveniment organizat în timpul unei croaziere.

Fisher a fost filmată pe când fredona şi bătea ritmul unor melodii, oprindu-se din când în când pentru a curăţa mizeria lăsată de un câine pe scena din sala unde avea loc evenimentul, informează mediafax.ro.

„Acesta a fost un incident medical generat de tulburarea bipolară de care suferă Carrie Fisher”, a declarat un reprezentant al actriţei pentru site-ul TMZ.

Aceeaşi sursă a declarat că actriţa se simte bine după ce a primit tratament şi a dezminţit zvonurile potrivit cărora Fisher ar fi fost beată.

Carrie a recunoscut în trecut că suferă de tulburare bipolară. În urma internării sale recente în spital, bunul ei prieten, realizatorul de televiziune Stephen Fry, de la BBC, a spus despre Fisher: „Nu este destul de nebună pentru a fi internată într-o clinică de specialitate, dar nici suficient de sănătoasă pentru a duce o viaţă normală”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton