Homepage  / HBO

Carrie, Miranda și Charlotte revin în „And Just Like That…” din decembrie. Primele imagini din serial

Carrie, Miranda și Charlotte revin în „And Just Like That...” din decembrie. Primele imagini din serial

de Andreea Hentea,

Lansarea de ieri a serviciului de streaming HBO Max în Europa ne-a adus și vești despre „And Just Like That...”, continuarea serialului „Totul despre sex”, care se va lansa pe 9 decembrie și în România.

Printre cele mai așteptate anunțuri ale momentului s-a aflat cel legat de lansarea serialului „And Just Like That…”, care continuă aventurile lui Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) și Charlotte (Kristin Davis) în Manhattan. Serialul se va lansa pe HBO Max în decembrie, dar încă nu a fost precizată și ziua evenimentului.

Noul serial produs de Michael Patrick King le urmărește pe cele trei eroine „în timp ce navighează printre realitățile complicate ale vieții și ale prieteniei lor. Dacă acțiunea din «Totul despre sex» le urmărea pe cele trei prietene la 30 de ani, „And Just Like That…” le surprinde la 50 de ani, confruntându-se cu toate noutățile și provocările acestei vârste.

Povestea filmată în New Yorkul contemporan îi mai are în distribuție pe Sara Ramírez (interpreta dr. Callie Torres din „Anatomia lui Grey”), Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth (care revine în rolul „Mr. Big” din „Totul despre sex”), Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson și Evan Handler.

În cadrul evenimentului de lansare a serviciului HBO Max și al serialului „And Just Like That…” a fost vizionat și un scurt videoclip trimis de Sarah Jessica Parker, care își saluta fanii, spunând: „Bun găsit din New York, Fifth Avenue!”, adăugând: „Sunt aici, în New York, ceea ce nu-mi permite să mă aflu lângă voi, evident, fiindcă filmez, chiar în timp ce vorbim, următorul capitol din «Totul despre sex», cu niște prieteni foarte dragi”.

În luna iunie, HBO și HBO Max aveau, deja, 67,5 milioane de abonați în întreaga lume. HBO Max este disponibil, în prezent, în Statele Unite și în 39 de teritorii din America Latină și Caraibe. Anul viitor, încă 14 piețe europene, printre care Portugalia și țările din Europa Centrală și de Est, precum România, Republica Cehă, Ungaria și Polonia, vor avea acces la serviciul de streaming. Platforma HBO Max va înlocui serviciile de streaming HBO. Serviciul va fi disponibil pentru abonații existenți, precum și pentru noii abonați (direct sau prin intermediul partenerilor).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton