Homepage  / Știri / Televiziune

Cartoon Network a pregătit episoade de iarnă din „Craig și dumbrava”. Încep în octombrie

Cartoon Network a pregătit episoade de iarnă din „Craig și dumbrava”. Încep în octombrie

de Andra Stana,

Cartoon Network a anunțat că programează noi episoade ale serialului „Craig și dumbrava”. Astfel, Craig și prietenii săi vă dau întâlnire începând de luni, 4 octombrie, de la ora 13.45. De asemenea, Cartoon Network le-a pregătit copiilor două episoade speciale: Trick or Creek și Vacanța de Iarnă.

Cum școala a început deja și iarna se apropie, Cartoon Network îi pregătește pe cei mici de sezonul friguros și îi înveselește cu noile peripeții ale lui Craig.Însă, nu doar bătaia cu bulgări va fi activitatea favorită în perioada următoare. Fanii serialului vor putea urmări două episoade speciale: „Trick or Creek” și „Vacanța de iarnă”!

Trick or Creek prezintă peripețiile lui Craig într-o seară de Halloween. Acesta vrea să strângă cât mai multe bomboane, însă un spirit neliniștit din dumbravă vrea să îi pună bețe în roate.

Craig se întoarce din lunga vacanță de iarnă și găsește dumbrava pustie și multe pericole în zăpadă. Oare ce va face personajul îndrăgit de cei mici?

Despre serialul „Craig și dumbrava”, de la Cartoon Network

„Craig și dumbrava” îi are ca protagoniști pe Craig și prietenii săi, Kelsey și JP. Aventurile lor au loc în misterioasa dumbravă de la marginea orașului – un adevărat paradis al celor mici, plin de fortărețe și curse cu obstacole.

Premiera noilor episoade din serialul „Craig și dumbrava” va avea loc pe 4 octombrie, la ora 13.45. Episoadele vor fi difuzate zilnic, începând cu 4 octomrbie, de la 13:45.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton