Modifica setarile cookie
Homepage  / Știri

Cartoon Network aduce „Aventurile fraților ursuleți”, un nou serial animat „energic, care te binedispune, aiurit!”

de Mioara Tronaru,

De luni, 18 aprilie, de la ora 19.20, cu difuzare în fiecare zi de luni până vineri, la Cartoon Network vom putea vedea varianta „de grădiniță” a „Aventurilor fraților urși”: „Aventurile fraților ursuleți”, în original „We Baby Bears” (2022).

În trena succesului „Aventurile fraților urși”, Cartoon Network a dezvoltat un prequel: „Aventurile fraților ursuleți”, în care aceleași personaje, Grizz, Panda și Ursul Polar, sunt urmărite pe vremea copilăriei lor. Ursuleții au un țel – căutarea unui loc căruia să-i poată spune „acasă”, un mijloc – o cutie fermecată care-i poate transporta oriunde în lume și o mulțime de locuri magice de explorat.

Cei trei nu sunt foarte diferiți de variantele lor mai mari: Grizz, cel energic, prietenos și aventuros, este și cel mai încăpățânat dintre ei, drăgălașul Panda este puțin cam emotiv și dramatic, iar Ursul Polar este geniul grupului, deși câteodată poate fi neînțeles de cei din jur.

„Aventurile fraților ursuleți” a avut premiera pe Cartoon Network-ul american pe 1 ianuarie 2022, iar la sfârșitul lunii a fost deja comandat și al doilea sezon. Au fost pe post 20 de episoade, cu o durată de 11 minute fiecare.

Puteți vedea aici cum arată noii ursuleți:

Interviu cu Mikey Heller și Christina Chang

Printre cei care lucrează la noul serial, se numără și Christina Chang, director de creație al „Aventurilor fraților ursuleți”, care a lucrat anterior și în echipa de producție și creație pentru serialul și filmul „Aventurile fraților urși”. Și Mikey Heller, scenaristul serialului, care a fost și scenaristul principal al serialului original, care a rulat timp de patru sezoane pe Cartoon Network.

Cartoon Network ne-a pus la dispoziție un interviu în care cei doi ne dau mai multe detalii despre noua producție.

– De ce ați vrut să transformați povestea „Aventurile fraților urși” în „Aventurile fraților ursuleți”?

Mikey Heller: A existat mult interes din partea creatorilor „Aventurile fraților urși” și Cartoon Network pentru a explora varianta fraților ursuleți. Cele câteva episoade din serialul inițial care prezentau pui de urs au fost foarte populare, așa că am vrut să mergem pe ideea aceasta, dar într-un mod distractiv care nu a mai fost văzut până acum.

– De ce ați ales să aveți un narator pentru acest serial?

Mikey Heller:Am vrut să creăm senzația unei cărți de povești și să o separăm de „Aventurile fraților urși”. În plus, deoarece puii de urși explorează o lume nouă în fiecare episod, poate fi foarte util ca un narator să dea niște explicații suplimentare.

– Care dintre ursuleți este preferatul vostru și de ce?

Mikey Heller: În diferite momente din viața mea, fiecare ursuleț ar fi fost favoritul meu. La început, l-aș fi ales pe Grizz pentru că este grozav și petrecăreț. În acest moment, Panda este preferatul meu, deoarece mă regăsesc în felul lui de a fi. Este un haos uriaș, dar este cel mai amuzant personaj despre care să scrii, deoarece intră în tot felul de încurcături.

Christina Chang: Panda este și preferatul meu. Este năzdrăvan, își spune părerea și își cunoaște limitele.

– Într-unul dintre episoade, urșii se întâlnesc cu zâne care folosesc ciupercile drept monedă. Dacă ai putea folosi orice ca monedă, care ar fi și de ce?

Mikey Heller: Cred că aș încerca să elimin cu totul moneda. Dar dacă ar trebui să aleg un lucru, poate un „bate palma” (high five) sau ceva similar, care este o resursă infinită pentru toată lumea.

Christina Chang: Aș dori să folosesc ceva care poate crește, cum ar fi semințele.

– Dacă ai avea o cutie magică care te-ar putea duce oriunde, unde ai merge și de ce?

Mikey Heller: Peste tot în lume, în locuri în care este puțin probabil să merg.

Christina Chang: Undeva unde e greu de ajuns. Orice modalitate de a reduce timpul de călătorie este bună pentru mine.

– Serialul arată foarte colorat și inspirat din anime. Care a fost motivul schimbării în stilul artei folosite?

Christina Chang: Ne-am dorit foarte mult să profităm de ocazia de a face ceva nou. Ne doream ca personajele să se exprime în moduri diferite, așa că acest lucru a cerut o îndepărtare stilistică față de metodele pe care le foloseam înainte. Mulți membri ai echipei sunt, de asemenea, foarte atașați de anime, deoarece mulți dintre noi au crescut vizionând astfel de seriale și am simțit cu tărie că putem să le aducem un omagiu.

– „Aventurile fraților ursuleți” este un spin-off al serialului „Aventurile fraților urși”, care a fost lăudat pentru combaterea problemelor moderne, milenare și reprezentarea minorităților rasiale. Pentru noul serial transmiteți aceleași mesaje de bază?

Mikey Heller: Da, am vrut ca aceste teme să continue și în acest serial. Totuși, lucrurile cu „Aventurile fraților ursuleți” sunt destul de diferite, deoarece serialul este centrat pe a fi magic și fantastic, urșii putând explora lumi noi. Dar, în același timp, posibilitatea de a explora lumile necunoscute ne-a oferit ocazia de a prezenta locuri inspirate cultural din realitate și de a încorpora acele mesaje similare pe care le vedeți în „Aventurile fraților urși”. Un episod amuzant a fost „Fiesta Day”, care este o poveste de inspirație mexicană, și față de care producătorul emisiunii, Manny Hernandez a pus multă dragoste pentru a se asigura că micile detalii sunt aproape de realitate.

– Puteți rezuma „Aventurile fraților ursuleți” în câteva cuvinte?

Mikey Heller & Christina Chang: Energic, care te binedispune, aiurit!

Urmărește-ne pe Google News
  

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te