Homepage  / Știri / Televiziune

Campanie nouă la Cartoon Network: „Un copil încrezător schimbă lumea mai ușor!”. Ce rol are Irina Petrea

Campanie nouă la Cartoon Network: „Un copil încrezător schimbă lumea mai ușor!”. Ce rol are Irina Petrea

de Redactia Tvmania

O dată cu noile episoade din „Fetițelor PowerPuff”, Cartoon Network a lansat și o nouă campanie „Un copil încrezător schimbă lumea mai ușor!”, care va beneficia de sprijinul Irinei Petrea, psiholog, terapeut, autor și specialist în educație parentală. Irina Petrea a realizat în trecut emisiunile „Supernanny”, la Prima TV, și „Cei 7 ani de acasă”, la Kanal D.

În noile aventuri ale „Fetițelor PowerPuff”, Blossom, Bubbles și Buttercup, ajutate de creatorul lor, profesorul Utonium, salvează lumea de fiecare dată, în timp ce își continuă viața de fetițe de vârstă preșcolară.

Lansarea noilor episoade va fi susţinută de campania „Un copil încrezător schimbă lumea mai ușor”, demers ce urmărește să încurajeze copiii să își descopere propriile calităţi și aptitudini, care îi fac să fie unici.

Campania îsi propune susținerea încrederii în sine a copiilor prin recunoașterea și punerea în valoare a aptitudinilor practice, dar și a celor emoționale și sociale. Irina Petrea se va implica în campanie prin îndrumarea părinților în cultivarea încrederii în sine a copiilor, ca premisă a dezvoltării armonioase a acestora.

„Încrederea în sine este un ingredient-cheie în dezvoltarea copilului. Fără aceasta, copiii se tem să exploreze, să descopere, să experimenteze, să învețe, să trăiască. Încrederea în sine le dă însă curajul și energia cu care să își construiască propria viață și chiar să facă lumea un loc mai bun pentru noi toți”, a declarat Irina Petrea.

„Un copil încrezător schimbă lumea mai ușor” pune la dispoziția copiilor aplicația Powerpuff Yourself, precum și activități creative și concursuri în școli, prin care copiii își pot identifica atribute specifice. Părinţii vor acea acces la expertiza Irinei Petrea printr-o serie de recomandări practice şi discuții disponibile pe pagina de Facebook Cartoon Network România.

Noi episoade cu „Fetiţele Powerpuff” pot fi urmărite la Cartoon Network de luni până vineri, de la 15.45.

Noi episoade din serialul „Fetiţele Powerpuff” pot fi urmărite la Cartoon Network de luni până vineri, de la 15.45.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: FOTO. Ce vedem la Cartoon Network și Boomerang în prima lună a anului

Cartoon Network dă undă verde pentru sezonul 3 din “Aventurile fraţilor urşi”

„Eu și cavalerul meu” este premiera lunii decembrie, la Boomerang

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton