Homepage  / Știri

Postul Cartoon Network va lansa o nouă producție locală, „Expediția CN”

Postul Cartoon Network va lansa o nouă producție locală, „Expediția CN”

de Redactia Tvmania

Cartoon Network a început astăzi filmările pentru o nouă producție locală, la care vor participa copii cu vârsta între 8 și 12 ani, care iubesc aventura și misterele. „Expediția Cartoon Network” este un program educativ şi de divertisment și, totodată, un nou format pentru postul de televiziune, care aduce și mai multă aventură și acțiune, dar și provocări pentru tinerii telespectatori. Premiera va avea loc în primăvara anului viitor.

jojo

„Expediția Cartoon Network” o va avea gazdă pe Jojo (Cătălina Grama), iar în fiecare dintre cele șase episoade, copiii vor fi îndrumați și vor face echipă cu un invitat special.

Râuri sălbatice, peșteri întunecate și misterioase, munți înalți și păduri sălbatice – acestea sunt doar câteva dintre provocările pe care le vor întâmpina protagoniștii acestui program. „Expediția Cartoon Network” este o vânătoare de comori modernă, unde trei copii care provin din aceeași clasă (sau orice alt grup organizat, cum ar fi un club sportiv) și un adult, invitat special, vor face echipă pentru a înfrunta trei provocări diferite, date de gazda emisiunii.

Logo Expediţia Cartoon Network

La începutul fiecărei aventuri și la finalul fiecărei sarcinii, echipa va primi coordonatele prin GPS, cu ajutorul cărora se vor ghida către următorul punct intermediar. Fiecare test le va verifica participanţilor fie cunoștiințele, fie abilitățile tehnice, fie pe cele sportive. Dacă echipa reușește să ducă la bun sfârșit sarcina, atunci va primi o medalie de aur care poate fi transformată, la final, în bani reali. Fiecare răspuns corect va duce echipa cu un pas mai aproape de provocarea finală, unde va avea șansa de a-și dubla premiul și, astfel, să obțină mai mulți bani pentru a îndeplini visul clasei sau al echipei de sport din care provine.

Gazdă și invitați speciali

În fiecare episod, copiii vor fi însoțiți de un invitat special care îi va ajuta să rezolve fiecare sarcină. Cartoon Network a invitat artiști din lumea muzicală, teatru și film pentru a face această experiență și mai incitantă. Printre artiștii care vor participa în „Expediția Cartoon Network” se numără Jojo (în calitate de gazdă a emisiunii), Călin Goia (solistul trupei Voltaj), Giulia Anghelescu, Nicole Cherry, Vladimir Drăghia, Andreea Ibacka și Adrian Despot.

Jojo va fi gazda emisiunii și, totodată, ea va fi cea care se va asigura că regulile vor fi respectate. „Întotdeauna mi-am dorit să rămân veșnic copil, iar alături de fiul meu simt că visul mi s-a împlinit. Nu e bucurie mai mare decât să-i vezi pe cei mici cum se bucură de fiecare victorie, de fiecare puzzle rezolvat, de fiecare test trecut cu brio, iar acesta este motivul pentru care m-am alăturat acestui proiect.”, a spus Jojo.

Filmările pentru acest program vor începe astăzi în Bayrischzell, Bavaria, în apropierea orașului Munchen. Telespectatorii Cartoon Network vor putea urmări această producție în primăvara anului următor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton