Homepage  / Seriale / HBO

„Casa Dragonului”, HBO a lansat un trailer nou pentru serialul-prequel de la „Urzeala tronurilor”. Noutățile

„Casa Dragonului”, HBO a lansat un trailer nou pentru serialul-prequel de la „Urzeala tronurilor”. Noutățile
10

de Ruxandra Dinca,

HBO tocmai a lansat un nou trailer din serialul „House of the Dragon”, în românește „Casa Dragonului”, dar și mai multe postere cu principalele personaje din serial. În noile imagini, apar dragonii, se leagă alianțe și se lansează avertismente, într-o atmosferă amenințătoare care fanilor „Urzeala tronurilor” li se va părea foarte cunoscută: „Istoria nu-și amintește sângele, își amintește numele” – în engleză „History does not remember blood, it remembers names”, zice unul dintre personaje. 

Că ne învârtim în același univers violent din „Urzeala tronurilor” ne sugerează și coloana sonoră: spre finalul noului trailer de la „House of the Dragon”, fanii vor recunoaște câteva acorduri din celebrul de-acum generic de la „Urzeala tronurilor”.

Este povestea sfârșitului Casei Targaryen

„House of the Dragon”/„Casa Dragonului” este marea premieră a verii la HBO, unul dintre cele mai așteptate seriale ale anului. Producția originală, plasată în universul „Urzeala tronurilor”, este un prequel inspirat de romanul „Fire and Blood” și realizat cu implicarea directă a scriitorului George RR Martin.

Luna trecută, HBO a anunțat și data la care serialul, cu Matt Smith, Rhys Ifans și Olivia Cooke în rolurile principale, va avea premiera: „House of The Dragon” va fi disponibil la HBO și HBO Max de duminică, 21 august, și va avea 10 episoade.

Povestea din „Casa Dragonului” este plasată cu 200 de ani înainte de evenimentele cunoscute din „Urzeala tronului” și se concentrează pe Casa Targaryen și războiul civil care aduce sfârșitul acesteia. Casa Targaryen conduce regatul Westeros, iar ascensiunea lor la putere a fost posibilă datorită relației speciale cu dragonii. Evenimentele din „House of the Dragon” marchează începutul sfârșitului pentru Casa Targaryen, care pierde tot din cauza luptei pentru putere dintre membrii familiei, după cum știm din „Urzeala tronurilor”. Din Casa Targaryen fac parte Daenerys, mama dragonilor, dar și Jon Snow aka Aegon Targaryen. 

În noul trailer, abia lansat de HBO, apar dragonii, dar și personaje cu nume cunoscute: capii famiilor Stark, Baratheon și Velaryon sunt arătați jurând credință regelui Viserys Targaryen (Paddy Considine) și aceleia pe care și-o alege drept moștenioare, tânăra prințesă Rhaenyra (Emma D’Arcy), spre supărarea prințului Daemon (Matt Smith). De altfel, prințesa Rhaenys (Eve Best) o avertizează pe  Rhaenyra: „Bărbații mai degrabă ar trece regatul prin foc și sabie decât să vadă o femeie pe Tronul de Fier”. 

În trailer apar de asemenea două personaje ale căror destine sunt puternic legate de Casa Targaryen, Otto Hightower (Rhys Ifans), Mâna Regelui Viserys Targaryen, dar și Alicent Hightower (Olivia Cooke), fiica lui și viitoare regină.

hod-Eldest-child-of-Viserys-I.FR8bjlHX0AgJgthIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton