Homepage  / Știri

Căsătoria Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, transmisă în direct la Kanal D

Căsătoria Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, transmisă în direct la Kanal D

de Redactia Tvmania

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își unesc destinele astăzi, pe 30 aprilie. Cununia civilă va fi transmisă în direct, într-o ediție specială „Te vreau lângă mine”, la Kanal D. Gazdele emisiunii care va începe la 13.30 vor fi, de această dată, Mădălin Ionescu și Adelina Pestrițu.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda

Cei doi au luat decizia de a transmite în direct ceremonia pentru că „ne-am dorit să fim aproape de cei care ne urmăresc emisiunea și ne motivează în fiecare zi”.

„(…) ceremonia va fi transmisă în direct în cadrul emisiunii pe care o prezint la Kanal D. Vom avea mii de martori la căsătoria noastră; va fi o cununie cu mii de invitați, atât cei prezenți fizic, cât și cei aflați în fața micilor ecrane”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea (2)

Vedeta Kanal D a declarat că la nuntă se va dansa pe ritmuri  flamenco, dar nu va lipsi nici muzica grecească, dar nici muzica populară românească.

„Nu ne-am dorit o petrecere scorțoasă, ci una în care lumea să se distreze, să danseze și să se simtă bine.  Primirea invitaților o vom face pe ritmuri de flamenco, iar momentul artistic va fi continuat de Provincialii, Nikos Papadopoulos și un ansamblu de dansuri tradiționale grecești. Seara se va încheia cu un program de muzica populară, susținut de Mihaela Gurău”, a adăugat Gabriela Cristea.

Află mai multe detalii despre luna de miere pe care au plănuit-o Gabi Cristea și Tavi Clonda din revista „TVmania”, din 27 aprilie!

TVM 17 2015

Te-ar putea interesa și:

Gabriela Cristea nu se teme de o nouă căsătorie

Chiar dacă a trecut printr-un divorţ, Gabriela Cristea s-a regăsit în 2013

Gabriela Cristea vorbeşte despre relaţia cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea spune “Te vreau lângă mine!”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton