Modifica setarile cookie
Homepage  / Ultimul număr

Casatorie de proba

de Redactia Tvmania

„Mariaj de Vegas” a cucerit publicul (nu si criticii de film) cu povestea destul de previzibila si prezenta in distributie a doi actori care garanteaza doua ore de distractie: Cameron Diaz si Ashton Kutcher.

Sub semnul expresiei „Ce se intampla in Vegas ramane in Vegas!”, pelicula de fata se doreste a fi o comedie romantica ale carei ingrediete esentiale sunt o betie in Las Vegas, o nunta (prea) spontana, un jackpot de 3.000.000 de dolari castigat la cazinou si sase luni de casatorie fortata avand drept unic scop impartirea banilor. Joy McNally (Cameron Diaz) are o meserie care nu o pasioneaza, un iubit la inaltimea caruia nu crede ca se ridica si pe care se chinuie sa il convinga sa se casatoreasca cu ea. Jack Fuller (Ashton Kutcher) este un pierde-vara care isi petrece timpul cu amicii, band bere si facand pariuri stupide si care reuseste sa fie concediat de propriul tata. Dupa ce brokerul Joy se desparte de iubit si lenesul Jack isi pierde unica sursa de venit, cei doi decid sa isi innece problemele in jocuri de noroc si multa sampanie, alaturi de amicii Tipper (Lake Bell) si Hater (Rob Corddry). Locul potrivit este Las Vegas, unde cei patru se cunosc treji, dar ajung sa se inteleaga perfect dupa o noapte de betie. A doua zi dimineata Joy afla ca a facut greseala de care se fac vinovati multi dintre turistii din Orasul Pacatului (pana si Britney Spears a comis-o!): s-a casatorit cu Jake. Dupa ce acesta din urma castiga 3 milioane de dolari la o masina cu fise, Joy vrea jumatate din bani. Partea neplacuta este aceea ca judecatorul nu le acorda divortul si ii forteaza sa convietuiasca in apartamentul dubios de murdar al lui Jake timp de sase luni.

Traiasca promovarea!
Filmul mizeaza pe eforturile depuse de cei doi soti pentru a se impaca de ochii lumii, dar nu reuseste sa indeplineasca standardele unei adevarate „comedii romantice”: comedia lipseste cu desavarsire, iar romantismul se reduce la ultimele 2-3 minute, extrem de previzibile, ale peliculei. Productia a fost primita prost de critici, iar cronicile pozitive se rezuma la aprecieri de genul „nu este echivalentul unei operatii pe creier, dar este distractiv”.

Urmărește-ne pe Google News
  

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te