Homepage  / Vedete străine

Căsnicia dintre Will Smith și Jada Pinkett Smith atârnă de un fir de ață. „Ar putea fi cel mai urât divorț din istorie”

Căsnicia dintre Will Smith și Jada Pinkett Smith atârnă de un fir de ață. „Ar putea fi cel mai urât divorț din istorie”
9

de Roxana Mirea,

Will Smith și soția lui, Jada Pinkett Smith, par a traversa o perioadă tensionată. Potrivit unor surse, cei doi aproape că nu își mai vorbesc după ce actorul l-a pălmuit pe Chris Rock la Premiile Oscar 2022. Unele voci spun că Will Smith și Jada Pinkett Smith ar putea ajunge să divorțeze din cauza situației actuale dintre ei.

Will Smith și Jada Pinkett Smith de-abia își mai vorbesc

Will Smith și Jada Pinkett Smith trec prin clipe tensionate, mai ales după ce a avut loc incidentul de la Premiile Oscar 2022. De când actorul l-a pălmuit pe Chris Rock, cei doi soți de-abia dacă își mai vorbesc, potrivit unor surse citate de Mirror. După acel incidet, lui Will Smith i-a fost interzis să mai participe la evenimentele organizate de Academie timp de zece ani.

De la scandalul de la Oscaruri, tensiunile dintre ei sunt uriașe”, a dezvăluit un apropiat al acestora pentru Heat Magazine, potrivit filmnow.ro.

O altă sursă a spus că Will și Jada au probleme de ani de zile și că sunt șanse ca cei doi să ajungă în pragul divorțului.

Au probleme de ani de zile, dar acum abia dacă-și mai vorbesc. Dacă se despart, Will Smith are o avere de aproape 350 milioane de dolari, pe care trebuie să o împartă cu Jada. Ar putea fi unul dintre cele mai urâte divorțuri din istoria showbiz-ului și ar putea dura ani de zile”, potrivit Mirror.

94th Academy Awards – Audience and BackstageIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock

Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock pentru faptul că l-a pălmuit la Gala Premiilor Oscar 2022.

„Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și fără scuză. Glumele pe seama mea sunt parte a meseriei, dar o glumă despre afecțiunea de care suferă Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Mi-am pierdut cumpătul și am greșit. Sunt jenat și acțiunile mele nu au indicat bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.

De asemenea, aș dori să-mi cer scuze Academiei, producătorilor show-ului, tuturor participanților și tuturor celor care urmăresc din întreaga lume. Aș dori să-mi cer scuze familiei Williams și familiei mele King Richard. Regret profund că acest comportament al meu a pătat ceea ce a fost o seară de altfel superbă pentru noi toți.

Sunt o lucrare in curs.

Cu sinceritate,

Will”, a scris celevrul actor pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton