Homepage  / Articole

Căsnicii eşuate după apariţia în reality-show-uri

Căsnicii eşuate după apariţia în reality-show-uri

de Redactia Tvmania

[caption id="attachment_17456" align="alignleft" width="300" caption="ÎN PREZENT. „Jon & Kate + 8” a ajuns în SUA la seria a şasea, cu un titlu nou („Kate + 8”) şi depăşind scandalul divorţului dintre cei doi părinţi: Kate şi Jon Gosselin."][/caption]

A semna un contract pentru un reality-show pare a fi sinonim cu un blestem pentru cuplurile de peste Ocean: toate ajung la despărţiri cu scandal în toiul filmărilor.

A trecut un an şi ceva de la despărţirea foarte publică dintre protagoniştii reality-show-ului „Jon & Kate + 8” (difuzat şi în România, de postul Discovery Travel&Living, de la ora 19.30, de luni până vineri). Kate Gosselin (35 de ani), soţul ei, Jon (33 de ani), şi cei opt copii ai lor (gemenele Cara şi Madelyn – 9 ani şi sextupleţii de şase ani Aaden, Collin, Joel, Leah, Alexis şi Hannah) au făcut rating mare în SUA cu aventurile lor familiale.

Dar când s-a aflat de aventura extraconjugală a lui Jon (cu tânăra Deanna Hummel), s-a declanşat ditamai scandalul mediatic: Kate a fost şi ea acuzată de o aventură cu bodyguardul ei (pe care a negat-o insistent), Jon a continuat şirul iubitelor cu Hailey Glassman şi Kate Major (jurnalistă la tabloidul „The Star”), a fost dat în judecată de postul TLC şi acum plăteşte cu greu o pensie alimentară de 22.000 de dolari pe lună pentru cei opt copii, iar a cincea serie a reality-show-ului a fost şi ultima sub acest titlu.

Cei doi au divorţat după zece ani de căsnicie şi copiii au rămas la Kate, care acum e ditamai vedeta în State: a participat la „Dancing with the Stars”, continuă reality-show-ul sub titlul „Kate + 8” şi mai are un reality-show, „Twist of Kate”, în cadrul căruia va călători prin SUA, vizitând alte mame cu vieţi extraordinare.

TV = despărţire

Carmen Electra şi Dave Navarro

Carmen Electra şi Dave Navarro

Lista cuplurilor destrămate pe micul ecran, în faţa telespectatorilor, are state vechi. „Meet the Barkers” i-a avut drept protagonişti pe muzicianul Travis Barker (34 de ani), del a Blink-182, şi fosta Miss SUA Shanna Moakler (35 de ani). Timp de un an (2005-2006), cei doi s-au iubit la TV într-un reality-show cam plictisitor, dar şi-au scos pârleala după aceea, divorţând la scurt timp. Moakler (care s-a mai iubit cu Billy Idol, Oscar de la Hoya şi Dennis Quaid) a şi sărbătorit divorţul cu o petrecere tematică. De atunci, cei doi s-au împăcat şi despărţit de câteva ori. Acum sunt despărţiţi.

Al doilea mariaj al lui Carmen Electra (38 de ani), cu Dave Navarro (43 de ani), a fost expus publicului în emisiunea „’Til Death Do Us Part: Carmen + Dave”, în 2004. Cei doi s-au despărţit de tot după doi ani de la terminarea reality-show-ului care s-a concentrat doar pe nunta propriu-zisă, la câteva zile distanţă de cuplul Barker – Moakler, al căror format era difuzat de acelaşi post, MTV.

Plictisitorul „Britney and Kevin: Chaotic” (2005) nu le-a purtat noroc lui Britney Spears (28 de ani) şi Kevin Federline (32 de ani). Căsătoriţi în 2004, cei doi se despărţeau după doi ani.

.

Jessica Simpson şi Nick Lachey

TV-UL SĂ TRĂIASCĂ! Jessica Simpson (29 de ani) şi Nick Lachey (36 de ani) au devenit celebri în urma reality-show-ului lor, nu ca urmare a unei cariere muzicale de succes

Între 2003-2005, Jessica Simpson (29 de ani) şi Nick Lachey (36 de ani) au apărut la TV în reality-show-ul „Newlyweds: Nick and Jessica”. Emisiunea i-a făcut celebri (şi dovedea cât de prostuţă era Jessica Simpson – ţineţi minte episodul cu „Tonul e pui sau peşte?”) dar a contribuit şi la destrămarea iubirii lor: la câteva luni de la ultima ediţie, cei doi divorţau.

Hulk (56 de ani) şi Linda Hogan (50 de ani) au rezistat doi ani cu reality-show-ul „Hogan Knows Best” (2005-2007). Căsătoriţi din 1983, cei doi divorţau la o lună de la terminarea emisiunii, determinând şi anularea acesteia, după ce fiul lor, Nick, era condamnat la închisoare în urma unui accident de maşină pe care îl provocase, iar marele Hulk îşi înşelase soţia cu o fostă colegă de clasă a fiicei lui, Brooke, care avea doar 19 ani.

Tot în 2005 debuta şi „Being Bobby Brown”, emisiunea despre Whitney Houston (46 de ani) şi soţul ei, Bobby Brown (41 de ani), căsătoriţi din 1992. După doar patru luni de reality-show, proiectul a fost anulat pentru că interpreta nu a mai dorit şi un al doilea sezon. Şi nici pe Bobby nu l-a mai vrut, divorţul fiind depus în 2006.

.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton