Homepage  / Televiziune

Virgil Ianțu: „Noul sezon este spectaculos”. „Câștigă România!” revine de luni, 21 martie, în grila de primăvară a TVR 2

Virgil Ianțu: „Noul sezon este spectaculos”. „Câștigă România!” revine de luni, 21 martie, în grila de primăvară a TVR 2

de Mioara Tronaru,

Al zecelea sezon al quiz show-ului de cultură generală „Câștigă România” începe astăzi, luni 21 martie, de la ora 20.00, la TVR 2, anunță televiziunea. Preselecțiile s-au desfășurat online, filmările au început, iar tema concursului s-a schimbat. Virgil Ianțu a dat câteva amănunte din culisele show-ului.

Luna viitoare, se împlinesc cinci ani de la prima ediție a concursului „Câștigă România!”, difuzată pe 17 aprilie 2017. În tot acest timp, Virgil Ianțu a pus peste 25.000 de întrebări, au fost 5 mari câștigători, s-au câștigat patru mașini și s-au înscris în concurs peste 1.000 de concurenți cu vârste între 18 și 81 de ani. Primavara aceasta, show-ul „Câștigă România!”, va depăşi 500 de ediții.

Ce schimbări sunt

Dacă până acum, concurenții trebuiau să răspundă corect la întrebări de cultură generală care aveau legătură cu judeţele României, la această ediție, tematica quiz show-ului se schimbă. În această primăvară, „Câștigă România!” – va fi despre personalități din România care au marcat lumea, au îmbogățit cultura, sportul sau știința la nivel mondial.

„Celor care își doresc să participle le dau un sfat: Să-și ia inima în dinți și să își spună că nu au nimic de pierdut! Aici atmosfera e cu totul specială… Veniți relaxați, pentru că doar dacă vă înscrieți, puteți să și câștigați!”, spune Virgil Ianțu.

Din culise

Pentru acest sezon, s-au filmat deja ediții spectaculoase, cu răsturnări de situație și oameni carismatici, bine pregătiți, încrezători și optimiști, ne-a dezvăluit prezentatorul. Printre cei care s-au înscris la concurs, se numără studenți, profesori, ingineri, economiști, militari, dar și  oameni care lucrează în vânzări, însoțitori de zbor, chirurgi, tipografi.

„«Câștigă România!» este un format de care românii au nevoie, un concurs în care afli atâtea lucruri despre oamenii mari din țara ta, despre cei care au clădit România și care ar trebui să ne fie modele atât nouă, cât și celor care vin după noi. Nu îmi place să folosesc vorbe mari, dar noul sezon este spectaculos. Observ concurenți tot mai buni și sunt foarte mulți tineri. «Câștigă România!» este deja un format de referință pentru piața televiziunii și nu numai”, spune Virgil Ianțu despre concursul de cultură generală difuzat de TVR 2.

„Câștigă România!” va fi pe post de luni până joi, de la ora 20.00, la TVR 2.

Foto: TVR 2

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton