Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat „Chefi fără limite” 2022. Daniel Jumuga (Nobo) pleacă acasă cu premiul de 60.000 de euro

Cine a câștigat „Chefi fără limite” 2022. Daniel Jumuga (Nobo) pleacă acasă cu premiul de 60.000 de euro
6

de Ioana Maria,

UPDATE, ORA 23.50: Chefi fără limite, cooking show-ul de la Antena 1, și-a desemnat marele câștigător pe 27 aprilie 2022. Trei concurenți puternici Laura Eremia, Daniel Jumuga (Nobo) și Istvan Kozocsa au luptat pentru a obține cât mai multe farfurii din partea unui juriu format din manageri de restaurante cu stele Michelin și chefi bucătari cu nume care atârnă greu în industrie.

Rivalitatea dintre ei sfidează granițele și a cuprins rețetele lumii. Intuiția chefilor a fost pusă la treabă în preselecții.

În rândul multor pasionați de gătit, fiecare chef și-a ales câte șase concurenți cu spirit de echipă și cu poftă de aventură, alături de care au pornit “cu toate pânzele sus”. Show TV a combinat într-un mod spectaculos gătitul cu aventura și călătoriile.

Sezonul acesta chefii au luat asalt bucătăria mediteraneană, într-un labirint al aromelor, într-un templu al gusturilor: Grecia. Acolo unde alături de echipele lor au avut parte de un festin vizual și culinar, dar și un război al celor mai bune preparate.

După mai bine de două ore în care au gătit la foc continuu, după un lung șir de emoții care păreau să scape de sub control, după o serie de farfurii impecabile jurizate și cioburi care au acoperit podeaua, numele câștigătorului avea să fie anunțat: Daniel Jumuga (Nobo).

Seara a culminat cu momentul spectaculos în care Irina Fodor i-a înmânat trofeul lui chef Sorin Bontea și cecul de 30.000 de euro lui Daniel Jumuga (Nobo), care a primit vestea uimit.

Daniel Jumuga (Nobo) a câștigat premiul de 60.000 de euro, după ce a obținut cele mai multe puncte. Preparatele sale au impresionat jurații de top și l-au făcut câștigător. Chef Sorin Bontea a câștigat trofeul Chefi fără limite.

img-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Știrea initială

În finala sezonului 1 de la Chefi fără limite de la Antena se luptă Laura, Nobo și Istvan. Cei trei vor să obțină cât mai multe farfurii din partea juriului la finalul a două luni de călătorii și gătit prin Grecia.

Juriul din finala Chefi fără limite 2022

Cei care vor decide cine merită trofeul Chefi fără limite sunt Chef Ettore Botrini, unul dintre cei mai apreciați chefi din Grecia, deținătorul unei stele Michelin, Chef Adam Kodovas și Chef Vasilis Mouratidis, doi dintre jurații Chefi la cuțite varianta grecească, Chef Florin Dumitrescu, aflat pentru prima oară în postura de a juriza o finală și Marius Tudosiei și Chef Iosif Ștefănescu, care pe lângă rolul de co-prezentatori ai emisiunii sunt și doi mari cunoscători ai artei gastronomice.

Regulile finalei sunt și ele speciale. Cei trei concurenți au de pregătit un starter, un main course și un desert. Fiecare preparat va fi notat separat de juriu, iar la final cel care va obține cea mai mare medie va fi desemnat câștigător.

Cine sunt cei trei concurenți din finala Chefi fără limite 2022

În joc au rămas ieri, Laura Eremia, Daniel Jumuga (Nobo), Daniel Iulian Tudor (Ken), Francisc Șandor, Istvan Kozocsa și Iman Abushov, dintre ei fiind cei care s-au salvat la proba de gătit și cei care au câștigat imunitatea individuală. Toți s-au afișat în fața Irinei Fodor alături de chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu pregătiți să ia cu asalt probele speciale, menite să-i ducă în Finala Chefi fără limite din 27 aprilie.

Nu mai este un secret pentru nimeni că toată bucătăria Greciei este ridicată în Atena la nivelul pretențiilor unei capitale de prim rang în Europa și a unui oraș faimos al lumii, care cer tenacitate, talent și concentrare.

Cei care vor reuși să se ridice astăzi la nivelul care se impune, vor cunoaște pe lângă nume de top ale bucătăriei ateniene într-un ultim exercițiu, o experiență de viață de neuitat, ci și locul asigurat în Marea Finală Chefi fără limite 2022.

CONCURENȚII ELIMINAȚI, 26 aprilie: Daniel Iulian Tudor (Ken) – echipa mov, Francisc Șandor – echipa verde și Iman Abushov – echipa albastră

CONCURENȚII DIN FINALA CHEFI FĂRĂ LIMITE: Laura Eremia – echipa verde, Daniel Jumuga (Nobo) – echipa verde, Istvan Kozocsa – echipa mov

După o călătorie de două luni prin 10 destinații spectaculoase de pe meleaguri elene, după zeci de misiuni și sesiuni de gătit în cele mai dificile condiții, a venit momentul mult așteptat. Laura și Nobo din echipa lui Chef Sorin Bontea și Istvan din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu se vor înfrunta pe 27 aprilie, în preparate spectaculoase pentru mult râvnitul titlu de Chef fără limite.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton