Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat Survivor România, sezonul 2. Surpriză uriașă!

Cine a câștigat Survivor România, sezonul 2. Surpriză uriașă!
6

de Redactia Tvmania

Survivor România 2021, sezonul 2, și-a desemnat câștigătorul. Cel mai dur și solicitant reality-show din Republica Dominicană a luat sfârșit. După șase luni în care a îndurat cele mai grele condiții, Zannidache este victoriosul care a ridicat trofeul Survivor și se va bucura de marele premiu de 50.000 de euro.

UPDATE: 01:05, 11 iulie: Zannidache este câștigătorul sezonului 2 Survivor România.

 

Citește și:

„Survivor România” se termină la Kanal D. Ce va face după finală prezentatorul Daniel Pavel

 

Update: 00:15, 11 iulie: Zannidache este al doilea finalist Survivor România 2021. Faimosul se va duela la votul publicului alături de Andrei, iar Marius a fost eliminat.

„Sunt împăcat cu mine (…) Chiar dacă nu plec cu marele premiu acasă, plec cu o experiență de neuitat, o prietenie din suflet. Mă bucur că am putut să dau exemplu unora de aici și probabil celor de acasă”, a declarat Marius Crăciun.

 

Știrea inițială

Cea de-a doua Semifinală a celui de-al doilea sezon „Survivor România” a fost un adevărat spectacol al îndârjirii concurenților de a trece mai departe, spre Marea Finală. În urma celor două jocuri de Imunitate, s-au salvat de la eliminare Andrei si Marius, Maria și Zannidache intrând în Consiliu, la bătălia voturilor exprimate prin sms de telespectatori.

Zannidache a fost salvat de public, iar pentru Maria competiția s-a încheiat odată cu această a doua Semifinală.

La start, înainte de fluierul finalei Survivor România, au rămas trei sportivi care au dovedit că merită să fie câștigători: Marius, Zannidache și Andrei. Însă doar unul dintre ei va fi și deținătorul trofeului Survivor România 2021.

Foști concurenți din acest sezon vin să salute câștigătorul Survivor 2021

Foști concurenți ai acestui sezon „Survivor România”, Faimoși și Războinici, vor fi în Republica Dominicană în această seară, pentru a fi alături de colegii lor în momentele decisive, iar Consiliul care va da Marele Câștigător se va desfășura live.

Câștigător Survivor România 2021

Zanni, Andrei Dascălu și Marius Crăciun, un Faimos și doi Războinici au rămas în lupta pentru marea finală a competiției care s-a desfășurat în Republica Dominicană în ultimele șase luni de zile.

După o jumătate de an în care au îndurat cele mai grele condiții de supraviețuire posibile, lipsa hranei, probleme de sănătate, accidentări pe traseu, conflicte care i-au drenat din punct de vedere emoțional și presiunea unei competiții de un asemenea calibru, unul singur a ieșit victorios.

Cine este marele câștigător al sezonului 2 Survivor România, spre fericirea telespectatorilor și a urmăritorilor concursului din toate colțurile României? Toți trei au fost favoriții publicului până acum și au demonstrat de fiecare dată pe traseu că ambiția, perseverența și puterea de muncă sunt atuurile unui adevărat Survivor România.

finalistIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton