Homepage  / Televiziune

Emilian și Wrs au câștigat „Te cunosc de undeva!” sezonul 18. Primele declarații

Emilian și Wrs au câștigat „Te cunosc de undeva!” sezonul 18. Primele declarații
7

de Andra Stana,

Câștigătorii Te cunosc de undeva! sezonul 18 au fost desemnați. Emilian și Wrs sunt cei care au plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 15.000 de euro. Iată primele declarații.

„2 Nebuni și un premiu! A fost cea mai tare experiență pe care am trăit-o până acum, ne-am distrat, ne-am enervat, ne-am bucurat, am trecut prin atâtea stări.

Lăsăm în urmă 15 momente pentru oamenii care ne-au susținut și au trecut prin acest carusel emoțional împreună cu noi și cărora le mulțumim real!”, a scris Emilian pe pagina de Instagram.

“Mulţumim că ne-aţi cooptat în această echipă minunată. Am învăţat foarte multe de la voi! Am fost martor la nişte momente live care m-au schimbat ca persoană şi ca artist pentru totdeauna!”, a dezvăluit WRS după aflarea verdictului, în vreme ce Emilian a completat: “Ne bucurăm din suflet că am reuşit să câştigăm sezonul cu numărul 18. Nu îmi vine să cred, abia peste câteva zile cred că voi realiza cu adevărat ce s-a întâmplat aici. Vă iubesc pe toţi şi de la fiecare dintre voi cred că am învăţat câte ceva! Si sunt foarte mândru de tine, WRS!”.

Cei doi artişti au donat premiul în valoare de 15.000 de Euro pentru o cauză nobilă şi şi-au adjudecat în palmares trofeul Te cunosc de undeva!. 

Cine a câștigat „Te cunosc de undeva” 2022

Articol inițial:

Emi şi Cuza, Jo şi Liviu, Wrs şi Emilian şi Connect-R şi SHIFT sunt cele patru cupluri de artişti care luptă pentru trofeul sezonului 18 Te cunosc de undeva!. Nu doar echipele finaliste vor face spectacol în finala transforming show-ului, ci şi colegii lor, care vor performa în afara concursului.

Emi şi Cuza, Jo şi Liviu, Wrs şi Emilian şi Connect-R şi SHIFT luptă pentru trofeul sezonului 18 Te cunosc de undeva!

Scorul de până acum al tuturor finaliştilor nu va mai conta. Toate cele patru echipe care se luptă pentru marele premiu de 15.000 de Euro vor porni în finală de la zero, iar juriul va acorda doar note între 9 şi 12 pentru acestea. Apoi colegii lor, care sunt în afara concursului, vor trebui să hotărască spre cine vor merge cele 5 puncte ale lor”, a dezvăluit Pepe.

Finala TCDU_Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Alina a completat: „În final, decizia îi va aparţine publicului din platoul emisiunii, care va acorda, la fel ca juriul, note între 9 şi 12. Echipa cu cele mai multe puncte va câştiga trofeul sezonului şi marele premiu, care va fi donat către o familie care are mare nevoie de ajutor!”.

Goran Bregovic, Hozier, Christina Aguilera şi P!nk, Sting şi Puff Daddy, O-Zone, Steven Tyler, Disturbed şi Modern Talking sunt provocările pe care ruleta le-a pregătit celor 8 cupluri de artişti în finala Te cunosc de undeva!.

Cum s-au descurcat aceştia şi cine va câştiga premiul cel mare, care va fi donat în scop caritabil, telespectatorii Te cunosc de undeva! vor afla, sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton