Homepage  / Televiziune

Emilian și Wrs au câștigat „Te cunosc de undeva!” sezonul 19. Cum au reacționat

Emilian și Wrs au câștigat „Te cunosc de undeva!” sezonul 19. Cum au reacționat
9

de Redactia Tvmania,

Câștigătorii Te cunosc de undeva! sezonul 19 au fost desemnați în ediția de sâmbătă, 24 iunie 2023. Pentru a doua oară la rând, Emilian și Wrs au plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 15.000 de euro. Iată primele declarații.

Cine a câștigat „Te cunosc de undeva” 2023

Te cunosc de Undeva!, transforming show-ul de la Antena 1, și-a desemnat câștigătorii sezonului 19, pe 24 iunie 2023. Din opt cupluri, numai patru s-au aflat în cursa pentru premiul cel mare de 15.000 de euro: WRS și Emilian, Nicole Cherry și JunoADDA și Radu Bucălae, respectiv CRBL și Radu Țibulcă.

Echipa care a ocupat locul patru, cu un total de 409 puncte, a fost formată din ADDA și Radu Bucălae. Pe locul trei s-au clasat Nicole Cherry și Juno, cu un total de 448 de puncte, în timp ce pe locul doi s-au aflat CRBL și Radu Țibulcă, cu un total de 450 puncte. Câștigătorii ediției din acest an a show-ului Te cunosc de undeva! au adunat 525 puncte.

„Vă mulțumim din suflet, suntem impresionați”

În finalul ediției de sâmbătă, 24 iunie, Emilian și Wrs şi-au adăugat în palmares încă un trofeu Te cunosc de undeva!. Cei doi au fost desemnați câștigători pentru a doua oară consecutiv. Cei doi artişti au donat premiul în valoare de 15.000 de Euro pentru o cauză nobilă.

Vă mulțumim din suflet, suntem impresionați. Cred că prima oară când am pășit pe scena asta nu ne-am fi gândit vreodată că putem să câștigăm un sezon, d-apăi să reușim să îl câștigăm și pe al doilea. E ca și cum am primit un tort și este format și din voi, echipele pe care le-am cunoscut în sezonul acesta.

Blatul acela serios format din Anca și Jean, un pic de sirop de femeie așa cum ne-au oferit Amna și Misha, urmate de un pic de sare, că așa se pune, CRBL și Radu, primul strat de cremă ADDA și Radu Bucălae, glazura fină formată din Cristina și Damian, ornamentele de pe tort Valentin și Codruța și nu în ultimul rând, cireșele de pe tort Nicole Cherry și Juno”, a declarat Emilian.

Emilian și Wrs au câștigat „Te cunosc de undeva!” sezonul 19. Cum au reacționat (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Emilian l-a parafrazat pe Smiley

După terminarea emisiunii, de această dată în mediul online, Emilian a ținut să exprime din nou sentimentele, după ce a devenit – alături de Wrs -, pentru a doua oară, câștigător la Te cunosc de undeva!.

„Să îl parafrazez pe Smiley: „BĂ, EȘTI NEBUN?!” Dacă ne-ar fi spus cineva la începutul primei noastre ediții că putem să câștigăm 2 sezoane la rând aș fi zis că e nebun…

Aparent noi 2 suntem mai nebuni decât credeam și împreună am reușit să facem ce nici noi nu credeam că putem. Mulțumim tuturor oamenilor care au fost alături de noi timp de 2 sezoane și ne-au așteptat cu sufletul la gură fiecare moment. Mulţumesc @wrsandrei pentru toate momentele în care ne-am bucurat, am făcut mişto unul de altul, ne-am supărat și ne-am aruncat la final pe jos făcând îngerași printre confetti la fel ca în primul sezon”, a scris artistul.

Wrs, după ce a câștigat un nou trofeu Te cunosc de undeva!

După ce s-a aflat că el și Emilian au câștigat al doilea trofeu Te cunosc de undeva! consecutiv, Wrs a publicat mai multe fotografii din emisiune pe contul de Instagram.

„Am câștigat doilea sezon consecutiv de @tecunoscdeundeva.oficial !!! Bravo @emilian.official și întregii echipe!”, a scris artistul, care are peste 98 de mii de urmăritori pe Instagram.

După câștigarea celui de-al doilea trofeu de la Te cunosc de undeva!, mesajele de felicitare nu s-au lăsat mult timp așteptate. „Felicitări, mă bucur că ați câștigat!”, „Felicitări!!!!!”, „Ati fost incredibili. De departe cel mai greu moment. Piesa și videoclipul sunt emblematice. Iar această piesă este iconică și are niste mesaje incredibile, ca toate piesele lui MJ. Mi-am amintit de el în concertul de la București și m-am emoționat.”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fani pe pagina de Instagram a lui Emilian.

Cine a câștigat Premiul de Popularitate la Te cunosc de undeva! 2023

În Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19, din 24 iunie 2023, a fost decernat și Premiul de Popularitate. Trofeul a ajuns la Nicole Cherry și Juno, care au obținut cel mai mare număr de voturi în timpul întregului sezon.

Nicole Cherry și Juno au bifat, sâmbătă seară, și o premieră în istoria show-ului. Cei doi au obținut un dublu bonus, după ce jurații au fost impresionați de transformarea lor în Charlie Chaplin.

„Cel mai important premiu pentru noi artiștii este acesta”, a spus Nicole Cherry după ce și-au primit trofeul.

„Trebuie să mulțumim din toată inimă oamenilor de acasă, vreau să știe că în afară de faptul că facem arta și pentru sufletul nostru, sută la sută e pentru sufletele lor și ne bucurăm că ne arată că facem ce trebuie”, a adăugat și cântărețul.

Emilian și Wrs au câștigat și „Te cunosc de undeva!” sezonul 18

Câștigătorii Te cunosc de undeva! sezonul 18 au fost Emilian și Wrs. Cei doi artiști au plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 15.000 de euro.

„2 Nebuni și un premiu! A fost cea mai tare experiență pe care am trăit-o până acum, ne-am distrat, ne-am enervat, ne-am bucurat, am trecut prin atâtea stări.

Lăsăm în urmă 15 momente pentru oamenii care ne-au susținut și au trecut prin acest carusel emoțional împreună cu noi și cărora le mulțumim real!”, scria la acea vreme Emilian pe pagina de Instagram.

Cine a participat la Te cunosc de undeva 2023

Opt cupluri de artişti în mare formă au spus DA show-ului transformărilor. Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian au fost cei pe care ruleta personajelor i-a trecut prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș au revenit în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan au fost, ca și până acum, jurați. De asemenea, Mihai Petre a revenit la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

Sursa foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton