Homepage  / Premiile TVMania / Articole

Iată câştigătorii Premiilor TVmania 2010!

Iată câştigătorii Premiilor TVmania 2010!

de Redactia Tvmania

Câştigătorii celei de-a zecea ediţii a Premiilor TV Mania – singurele premii de televiziune ale publicului din România – au fost anunţaţi marţi seară, pe 7 decembrie, în cadrul unei gale festive desfăşurate la Teatrul Bulandra, Sala Izvor, din Bucureşti.

.

Câştigătorii Premiilor TVmania 2010, la cele zece categorii, sunt:

.

Cea mai bună emisiune de ştiri: „Ştirile Pro TV” (Pro TV)

Cel mai bun comentator sportiv: Emil Grădinescu (Dolce Sport)

Cea mai bună emisiune-tabloid: Happy Hour” (Pro TV) –

Cel mai bun realizator de talk-show: Mihai Gâdea (Antena 3)

Cel mai bun reality-show: Cireaşa de pe tort” (Prima)

Cea mai bună emisiune de satiră: Cronica cârcotaşilor” (Prima)

Cel mai bun serial românesc: „Trăsniţii” (Prima)

Cea mai bună emisiune de divertisment: „Dansez pentru tine” (Pro TV)

Cel mai sexi star TV: Radu Vâlcan (Acasă)

Cea mai sexi vedetă TV: Iulia Vântur (Pro TV)

.

Ca în fiecare an, cunoscutul comentator sportiv Cristian Ţopescu a oferit un premiu special. Anul acesta, Premiul Cristian Ţopescu a fost acordat comentatoarelor Ivonne Ghiţă, Luminiţa Paul şi Carmen Bunaciu de la Eurosport.

.

Pe lângă cele 10 premii acordate de cititorii revistei TVmania – care au putut vota, de-a lungul a zece săptămâni de campanie prin SMS sau pe site-ul revistei www. tvmania.ro – juriul Premiilor TV Mania a acordat două distincţii speciale emisiunii Replay de pe TVR 2 şi postului HBO, pentru „Lumea văzută de Ion B.” şi seria de documentare româneşti precum „Circul vesel”, „Victoria” etc.

.

Nominalizările pentru fiecare secţiune au fost făcute de membrii redacţiei, alături juriul format din 10 jurnalişti de media, cunoscători ai fenomenului TV din România. Cei 10 jurnalişti care au făcut parte din juriu sunt: Iulian Comanescu (comanescu.ro), Petrişor Obae (paginademedia.ro), Mihaela Călinoiu (Story), Andreea Georgescu (unica.ro), Costin Ionescu (Hotnews), Horia Ghibuţiu (Evenimentul zilei), Sebastian Eduard (Jurnalul Naţional), Anca Lăpuşneanu (VIP), Mădălin Cerban (Mediafax) şi Daniel Coltuc (Libertatea).

.

Spectacolul de gală a  fost regizat de Gelu Colceag, după un scenariu scris de Dan Teodorescu, cu actorul Marius Florea Vizante în rol de „maestru de ceremonii” şi cu participarea extraordinară a trupei Taxi şi a actriţei Irina Teodorescu.

.

Cititorii care au votat, pe parcursul celor 10 săptămâni de campanie, au fost răsplătiţi cu premii săptămânale şi intră în cursa pentru marele premiu: 10.000 de Ron şi o plasmă Panasonic 3D Full HD. Numele marelui câştigător va fi anunţat în revista TVmania, în 20 decembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton