Homepage  / Articole

Câștigătorul “MasterChef” a ajuns în Franța (FOTO)

Câștigătorul “MasterChef” a ajuns în Franța (FOTO)

de Redactia Tvmania

După ce a câștigat primul sezon „MasterChef”, Petru Buiuca și-a văzut visul împlinit: a putut să își ajute familia, și-a deschis o afacere culinară online, a mers la numeroase evenimente și demonstrații culinare și, în plus, și-a luat bilet până în Franța, unde vrea să „fure” secretele gastronomiei locale.

Aflat pentru o perioadă în Hexagon, Petru mărturisește că această experiență e exact așa cum și-a imaginat: „frumos și chiar divin. Curat și civilizat. Mâncarea te face să te simți ca un rege, fie că mănânci la restaurante de lux, fie că iei o clătită de pe stradă. Visul francez ar trebui să existe în fiecare gurmand”.

Petru a ajuns în Rabastens, la 20 de minute de Toulouse, unde a luat la pas bistrourile și restaurantele în care și-a găsit inspirația culinară. Apoi, el a gătit pentru studenții internaționali de la Facultatea din Limoges.

Câștigătorul „MasterChef” s-a întâlnit și cu un maestru bucătar care a lucrat la un restaurant cu stele Michelin și care l-a ajutat cu sfaturi și rețete prețioase.

[imagebrowser id=1025]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton