Homepage  / Televiziune

Cine a câștigat „Stand-Up Revolution” 2022

Cine a câștigat „Stand-Up Revolution” 2022
3

de Roxana Mirea,

Finala primului sezon al emisiunii „Stand-Up Revolution” a fost difuzată duminică, 7 august, pe Antena 1. Cei patru grei ai stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea, și-au îndeplinit misiunea, aceea de a descoperi cel dintâi talent din domeniu care le va călca pe urme. Iată cine este câștigătorul primului sezon al emisiunii „Stand-Up Revolution” 2022.

Cine este câștigătorul „Stand-Up Revolution” 2022

Finala „Stand-Up Revolution” 2022 a fost difuzată aseară, 7 august. Teo, Vio, Costel și Dan Badea și-au îndeplinit misiunea și l-au descoperit pe cel dintâi talent din domeniu care le va călca pe urme. După audiții lungi și etapa battle-urilor, care a eliminat jumătate din concurenții fiecărui jurat, show-ul și-a desemnat marele câștigător.

Finala a venit și cu o noutate. Dacă până în semifinale, publicul din sală a votat învingătorul fiecărui duel, în finală, câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution a fost ales prin votul publicului de acasă. Concurenții care s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 20.000 de Euro au fost Sașa Ciobanu, Hector Ayala, Claudiu Popa, Sergiu Mirică, Alexandru Dobrotă, Tavi Perțea, Alex Banciu, Dan Țuțu, Paul Szabo și Hannah Becker.

La sfârșitul emisiunii, prezentatorii Ilona Brezonianu și Șerban Copoț au dezvăluit câștigătorul „Stand-Up Revolution” 2022. Câștigătorul „Stand-Up Revolution” 2022 este Sergiu Mirică, care a fost concurentul lui Vio.

Cine-este-castigatorul-„Stand-Up-Revolution-2022-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton