Homepage  / Vedete româneşti

Cât a costat rochia de mireasă a Mariei Constantin. A scos din buzunar o sumă impresionantă

Cât a costat rochia de mireasă a Mariei Constantin. A scos din buzunar o sumă impresionantă
8

de Roxana Mirea,

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit civil și religios, marți, 25 iulie, iar petrecerea de nuntă a avut loc vineri, 4 august. La petrece, artista a arătat superb într-o rochie din dantelă, cu diamante, transparentă în partea de jos. Iată cât a costat rochia de mireasă a Mariei Constantin. 

Cât a costat rochia de mireasă a Mariei Constantin 

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit civil și religios marți, 25 iulie. Artista a purtat atunci o rochie lungă, simplă și cu spatele gol. Apoi, pe 4 august, a avut loc petrecerea de nuntă, când Maria Constantin a optat pentru o rochie de mireasă mai îndrăzneață. Designerul care a realizat-o a fost Florin Burescu. Acesta a explicat că rochia de mireasă transparentă, plină de diamante și din tantelă a costat 9.000 de euro. 

„Are diamante, este o rochie făcută din dantelă fină, adusă de la Paris, am stabilit oarecum modelul de dinainte de a fi în relație cu Robert, a ales această rochie în urmă cu 5 ani și jumătate, când nu avea implant mamar. 

Ulterior, am modificat partea din față, era bine ancorată acolo. Maria a slăbit cam două kilograme și a fost puțin lejeră pe ea. 

 O rochiță de acest gen costă 9.000 de euro, dar, dacă excludem diamantele, dacă le înlocuim cu pietre semiprețioase, ajunge la vreo 3.000 de euro. Ne-am dorit să fie ușor transparentă, nu genul clasic, cum poartă miresele. Neavând cununia religioasă în aceeași zi își permitea la party un model îndrăzneț. 

Ne-am apucat de lucru în martie, a fost gata la sfârșitul lui mai, a venit, a făcut vreo șase probe, dar important e că încă de la prima probă a fost așa, pe sufletul ei. Rochia a fost mai transparentă, dar Maria a purtat, pe dedesubt, un fel de pantaloni scurți, realizați din voal de mătase. 

Iar săndăluțele albe, cu pietricele, și cu toc de 12 centimetri, sunt de la brandul Hardot, cei care colaborează și cu Jennifer Lopez. Prețul e undeva la 2.500 de lei, nu e chiar o sumă colosală. 

Voalul a fost atipic, a avut o fundiță din dantelă, nu a fost ceva special. Nu s-a respectat nicio tradiție, cu jartiera, cu scosul voalului de mireasă. Eu am realizat, de altfel, și ținutele soacrelor”, declarat Florin Burescu pentru playtech.ro. 

cat-a-costat-rochia-de-mireasa-a-mariei-constantin-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cât a costat costumul de mire al lui Robert Stoica 

Costumul de mire al lui Robert Stoica a fost realizat de Adina Buzatu și a costat aproape 1.000 de euro. 

„Da, costumul este de la mine și costă 2.400 de lei. E realizat dintr-o țesătură fină, din in, tratată pentru un aspect elegant și șifonare minimă. Fiind vorba de un eveniment de vară, în luna lui cuptor, cu dress code „WHITE”, a fost prima opțiune. 

Proba a durat 5 minute, s-au îndrăgostit pe loc, atât de croiul excepțional al costumului, cât și de accesorizare. Am pus accent pe detalii, de la cămașa cu ac din țesătură neșifonabilă, de bumbac, până la cravata din mătase naturală, imprimată și realizată manual sau butonii în ton, toate adaugă un plus de eleganță și de rafinament costumului versatil, care ulterior poate fi purtat într-o mulțime de situații elegante sau chiar casual. (…) 

Pantofii sunt tot realizați manual, din piele fină, ca mănușa, extrem de comozi și plăcuți la purtare, la prețul de 995 de lei sau 895 de lei, nu mai știu exact. Cravata este 295 de lei, cămașa 500 de lei, butonii 300 de lei, iar batista este la prețul de 119 lei. 

În jur de 900 de euro a costat întreaga ținută, cu tot cu accesorii. Mirii sunt potriviți perfect din punct de vedere vestimentar, pentru că și rochia Mariei este fină, simplă și lejeră. Prețiozitatea este dată de dantela fină și de bijuterii”, a declarat Adina Buzatu pentru sursa menționată anterior.  

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton