Homepage  / Vedete româneşti

Inventarul kilogramelor! Cât au slăbit Cătălin Bordea și Nelu Cortea după „America Express”. EXCLUSIV

Inventarul kilogramelor! Cât au slăbit Cătălin Bordea și Nelu Cortea după „America Express”. EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

După două luni petrecute pe „Drumul Aurului” la „America Express” anul trecut, telespectatorii abia acum câteva zile au aflat cine a câștigat finala emisiunii de la Antena 1, căci între momentul filmărilor și cel a difuzării pe post a trecut aproape un an. Timp în care câștigătorii au păstrat cu greu secretul. Între timp, cei doi au ieșit cu declarații.

Cele două luni petrecute de Cătălin Bordea și Nelu Cortea în „America Express” nu doar că au reprezentat aventura vieții lor, dar le-a pus la încercare și condiția fizică. Și, implicit, și siluetele lor au trecut prin niște schimbări considerabile, căci ritmul concursului de la Antena 1 a fost unul infernal. Cu doar 5-6 ore de somn, kilometrii întregi parcurși cu rucsacuri grele în spate, fără mese regulate și consistente, cei doi comedianți, în prezent jurați la „iUmor”, au slăbit destul de mult.

Bine, Cortea are şi cocoaşă, nu ştiu dacă s-a văzut pe TV (râde). Rucsacurile noastre aveau undeva pe la 15 – 17 kg, cam aşa, pentru că noi ne-am păstrat şi sacii de dormit, şi pelerinele de ploaie, Cortea avea la el şi carabine şi alte chestii de supravieţuire, deci erau foarte greu. Plus faptul că noi am ţinut foarte tare să avem haine curate şi uscate mereu, aşa că am ajuns să cărăm şi multe haine”, ne-a dezvăluit Cătălin Bordea.

Iar prietenul său, Nelu Cortea, îl completează: „Între 16 şi 20 de kg cred că a oscilat rucsacul meu, în funcţie de ce mai păstram, dar cel mai mult cred că 20 de kg, pe care le-am resimţit din plin”.

Cât au slăbit Cătălin Bordea și Nelu Cortea după „America Express”

Până la urmă, câte kilograme ați slăbit în cele două luni câștigătorii „America Express”?

Eu am slăbit 10 şi el 2, deşi va zice 4, să nu îl credeţi. S-a cântărit de faţă cu mine. Aşteptam la un careu şi am văzut în apropiere un hotel, unde am mers să îi rog să ne ajute cu un cântar, căci eram curios cât am slabit. S-a urcat şi el şi a zis Da, da, nu e bun, nu citeşte kilogramele în româneşte, ne-a povestit amuzat Bordea.

Iar Cortea ne explică: „Eu 4, Bordea 10. Eu am mâncat tot ce prindeam, el, în schimb, era mai pretentios la mancare. La autostop, dacă făceam autostopul lângă o covrigărie, n-aveam nicio problema să merg să cer un covrig. Dacă eram în maşină şi cineva avea mâncare, ceream. Şi s-a şi văzut asta. Am răbdat multă foame, dar am şi mâncat, trebuie să recunosc”.

bordea-si-cortea-cu-andreleleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat Marele Premiu de la „America Express”

Pe lângă amuletele câștigate de-a lungul etapelor, 7 mai precis, recompensate cu 1.000 de euro fiecare, Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au ales și cu Marele Premiu de 30.000 de euro, după ce au câștigat finala „America Express”.

Este incredibil. Este o senzație unică. Îți vine să plângi, să mulțumești, să iei oamenii din jur în brațe. După toată ziua asta și caruselul acesta de emoții, gândul că noi suntem câștigătorii America Express este copleșitor”, a spus Cătălin Bordea. ”N-am muncit pentru ceva atât de mult în viața mea. Am avut în finală o energie cum n-am avut tot concursul. A fost o aventură senzațională. Nu se compară cu absolut nimic!” a adăugat Nelu Cortea în finala difuzată de Antena 1 pe 26 martie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton