Homepage  / Știri / Televiziune

Cât au slăbit concurenții de la „Exatlon”

Cât au slăbit concurenții de la „Exatlon”

de Redactia Tvmania

Andrei Stoica, ultimul concurent din Echipa Faimoșilor care a părăsit competiția „Exatlon”, în urma unei accidentări, s-a aflat aseară în platoul emisiunii „WOWBiz”, alături de Anda Adam, și ea eliminată din concurs din cauza unei accidentări dificile. Cele două vedete au povestit despre experiența traită la „Exatlon”.

 

Multiplul campion mondial la kickboxing a slăbit peste zece kilograme, în cele nouă săptămâni de competiție, iar rezultate vizibile se văd și la ceilalți concurenți care au rămas în concurs.

 

„Giani cred că a slăbit în jur de 12-15 kilograme. Știu să apreciez pentru că eu mă cântăresc de 4-5 ori pe zi. Eu am slăbit în jur de 10 kilograme, dar în maximum 3 săptămâni le voi pune la loc”, a spus Andrei Stoica.

Prieteni de familie, cu mult înainte de a merge la „Exatlon”, Andrei și Anda au povestit că nu de puține ori, atât ea cât și Diana Belbita ofereau din porțiile lor de orez sportivului, atât de necesare pentru că acesta să facă față cu brio în jocurile viitoare. La „Exatlon” s-au construit legături de prietenie pe viață și s-au împărtășit cele mai frumoase, dar și cele mai grele momente.

 

„Noi aveam aceeași porție de mâncare ca fetele. Nici măcar ele nu se săturau dintr-o porție de mâncare, darămite noi?! Anda și Diana aveau momente când îmi dădeau din mâncarea lor, și o lingură de orez în plus conta pentru mine”, adaugă acesta.

Andrei Stoica a mărturisit care a fost strategia la care a apelat, în momentele în care foamea punea stăpânire pe el.

Primele două săptămâni au fost cele mai grele. Când miza era mâncarea, ne săturam, dar după 2-3 ore revenea senzația de foame. De cele mai multe ori, dormeam ca să uit de foame”, a dezvăluit sportivul.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton