Homepage  / Vedete româneşti

Cât costă machiajul lui Carla’s Dreams. Suma impresionantă de bani pe care solistul o dă într-un an

Cât costă machiajul lui Carla’s Dreams. Suma impresionantă de bani pe care solistul o dă într-un an
6

de Roxana Mirea,

Machiajul pe care Carla’s Dreams îl folosește pentru a-și ascunde identitatea este, de fiecare dată, spectaculos, dar și costisitor. În cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit la cât ajunge cheltuiala pentru machiajul fiecărui membru din formație.

Cât costă machiajul lui Carla’s Dreams într-un an

Carla’s Dreams este învăluit în mister. Astfel, nimeni nu știe care este identitatea solistului, dar nici a colegilor lui. De fiecare dată, machiajul de pe fața lor este cu adevărat spectaculor, dar și costisitor. Paleta de culori și modelele îi fascinează pe toți cei care îi privesc. În cadrul unui interviu, Carla’s Dreams a dezvăluit la cât ajunge cheltuiala pentru machiajul fiecărui membru din formație.

„Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro”, a declarat Carla’s Dreams, potrivit wowbiz.ro.

Cat-costa-machiajul-lui-Carlas-Dreams-intr-un-an-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Invitat la podcastul lui Mihai Morar, solistul trupei Carla’s Dreams a dezvăluit un secret din studioul în care își compune piesele.

Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci când ne apucăm să scriem și eu mă gândesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva. Și, dacă ne place atunci, se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minim de recunoștință, care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public”, a mărturisit artistul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton