Homepage  / Vedete româneşti

Cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil. Reacția lui Răzvan Simion când a aflat. „La prețurile astea”

Cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil. Reacția lui Răzvan Simion când a aflat. „La prețurile astea”
9

de Roxana Mirea,

În emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, Răzvan Simion a făcut o glumă la adresa lui Dani Oțil, cu privire la controversele apărute referitor la prețurile preparatelor de la restaurantul său. După ce a văzut un articol în în care scria prețul unei supe la restaurantul lui Dani Oțil, Răzvan nu s-a putut abține să nu îl tachineze pe colegul lui.

Cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil

Dani Oțil deține un restaurant în zona bună a Capitalei. Recent, a apărut un articol despre prețul pe care îl are o supă în restaurantul prezentatorului TV de la Antena 1. Prețurile sunt afișate pe rețelele sociale și pe site-ul restaurantului. De exemplu, cine vrea să mănânce o supă de cocoș de curte cu găluște trebuie să plătească 28 de lei, iar cine vrea o salată cu rață, trebuie să scoată din buzunar 54 de lei. Când a văzut titlul din ziar despre „cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil”, Răzvan Simion a spus un banc, iar Dani a făcut o altă dezvăluire amuzantă.

„Știți bancul cu extraterestrul care intră la Dani în restaurant? S-a dus extraterestrul să comande o supă. Se duce la chelner și cere o supă!

– Prețul?

– 100 de lei! Dar nu am mai văzut un extraterestru până acum, zice chelnerul.

– Păi la prețurile astea!

Dar, chiar, Dani, eu nu am deschis articolul ală cu „cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil!”, a afirmat Răzvan Simion către colegul său.

Supa nu e o problemă, ci cât ia soacră-mea la restaurant. A venit cu ziarul în mână și acum are pretenții”, a fost replica lui Dani Oțil, potrivit spynews.ro.

dani otil img (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Dani Oțil, despre jocul oferit soacrei sale

Astfel, prezentatorul TV a schimbat repede subiectul și a revenit la zvonurile despre salariul soacrei lui. După ce prezentatorul TV a dezvăluit că unul dintre angajații săi de la restaurantul este chiar soacra lui, au apărut speculații conform cărora mama Gabrielei Prisăcariu ar încasa lunar 3.000 de euro.

„Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul soacrei mele. Băi… M-a sunat Radu în weekend. Mi-a zis cineva dacă mi-am angajat soacra sau am cumpărat-o să tacă. Noi nu avem. Bine… bucătarul are. (…)Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite ca să zic așa. (…) La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta”, a spus Dani Oțil, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton