Cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil
Dani Oțil deține un restaurant în zona bună a Capitalei. Recent, a apărut un articol despre prețul pe care îl are o supă în restaurantul prezentatorului TV de la Antena 1. Prețurile sunt afișate pe rețelele sociale și pe site-ul restaurantului. De exemplu, cine vrea să mănânce o supă de cocoș de curte cu găluște trebuie să plătească 28 de lei, iar cine vrea o salată cu rață, trebuie să scoată din buzunar 54 de lei. Când a văzut titlul din ziar despre „cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil”, Răzvan Simion a spus un banc, iar Dani a făcut o altă dezvăluire amuzantă.
„Știți bancul cu extraterestrul care intră la Dani în restaurant? S-a dus extraterestrul să comande o supă. Se duce la chelner și cere o supă!
– Prețul?
– 100 de lei! Dar nu am mai văzut un extraterestru până acum, zice chelnerul.
– Păi la prețurile astea!
Dar, chiar, Dani, eu nu am deschis articolul ală cu „cât costă o supă la restaurantul lui Dani Oțil!”, a afirmat Răzvan Simion către colegul său.
„Supa nu e o problemă, ci cât ia soacră-mea la restaurant. A venit cu ziarul în mână și acum are pretenții”, a fost replica lui Dani Oțil, potrivit spynews.ro.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 9
Dani Oțil, despre jocul oferit soacrei sale
Astfel, prezentatorul TV a schimbat repede subiectul și a revenit la zvonurile despre salariul soacrei lui. După ce prezentatorul TV a dezvăluit că unul dintre angajații săi de la restaurantul este chiar soacra lui, au apărut speculații conform cărora mama Gabrielei Prisăcariu ar încasa lunar 3.000 de euro.
„Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul soacrei mele. Băi… M-a sunat Radu în weekend. Mi-a zis cineva dacă mi-am angajat soacra sau am cumpărat-o să tacă. Noi nu avem. Bine… bucătarul are. (…)Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite ca să zic așa. (…) La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta”, a spus Dani Oțil, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.
Citește și: