Homepage  / Vedete străine

Cât de bine dansează fiica Angelinei Jolie! Shiloh apare într-un video care a luat cu asalt Internetul

Cât de bine dansează fiica Angelinei Jolie! Shiloh apare într-un video care a luat cu asalt Internetul

de Cătălina Matei,

După ce ani buni a apărut doar în haine băiețești și afișând gesturi masculine, prima fiică biologică a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt surprinde acum prin feminitate și multă grație. Un video în care Shiloh Jolie-Pitt execută o coregrafie spectaculoasă s-a viralizat rapid pe mai toate rețelele sociale. Se pare că adolescentaa re dansul în sânge!

După ce a avut o serie de apariții pe covorul roșu, alături de mama ei, purtând rochii, Shiloh Jolie Pitt, în vârstă de 16 ani, surprinde din nou și își arată latura feminină, în ciuda anilor trecuți când își dorea să fie băiat. Prima fiică biologică a Angelinei Jolie este acum în centrul atenției după ce un video în care dansează s-a viralizat pe TikTok, notează The Sun. Adolescenta dansează spectaculos pe o coregrafie pusă în scenă pe o piesă a lui Lizzo, „About damn time”, iar filmulețul a ajuns rapid și pe alte rețele de socializare.

„Wow, sunt așa fericită pentru ea. În sfârșit și-a găsit pasiunea”, “E foarte tare! Arată ca Brad Pitt în clipul ăsta!”, “E o dansatoare grozavă! E o combinație între părinții ei faimoși. Cu alte cuvinte, a câștigat la loteria frumuseții”, “Ar trebui să se bucure puțin mai mult. Zâmbește, Shiloh! Faci ceea ce iubești”, sunt doar  câteva dintre mesajele postate fani pe rețelele sociale.

Angelina Jolie continuă „războiul” cu Brad Pitt

Între timp, părinții lui  Shiloh încă nu au ajuns la o înțelegere în urma divorțului cu scântei inițiat în urmă cu mai bine de 5 ani. Din contră, lucrurile par să se imflameze după ce actrița din „Maleficent” a stârnit speculații potrivit cărora va da în judecată FBI-ul. Motivul? Angelina Jolie, sub protecția anonimatului, dorește să afle de ce agenții FBI au refuzat să-l acuze pe Brad Pitt în legătură cu o altercație pe care acesta a avut-o în 2016 cu fiul ei cel mare, Maddox.

Potrivit PageSix, există deja un proces, intentat de o anonimă, care susține că biroul de investigații i-a refuzat reclamantei accesul la înregistrările referitoare la o anchetă privind acuzațiile potrivit cărora „soțul de atunci al femeii … a agresat-o fizic și verbal” pe ea și pe copiii lor în timp ce călătoreau cu un avion privat „cu mai mulți ani în urmă”.

Totodată, cu aproape două luni în urmă, Brad Pitt a dat-o în judecată pe fosta soție, Angelina Jolie, acuzând-o că și-a vândut ilegal partea din castelul și podgoria lor franceză, Château Miraval. Actorul susține că el și fosta parteneră au convenit ca niciunul să nu își vândă partea din moșie și din via profitabilă fără acordul celeilalte părți. Însă Angelina, a vândut în secret jumătatea ei din cramă unui om de afaceri rus, Yuri Shefler, potrivit Page Six.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton