Homepage  / Vedete româneşti

Cât de des i-a controlat telefonul Anca Serea lui Adi Sînă. Ce a spus despre momentele tensionate din cuplu

Cât de des i-a controlat telefonul Anca Serea lui Adi Sînă. Ce a spus despre momentele tensionate din cuplu
8

de Roxana Mirea,

Anca Serea și Adi Sînă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar anul acesta aniversează 8 ani de căsnicie. Totuși, de-a lungul vremii, au existat și momente de gelozie între cei doi, motiv pentru care prezentatoarea TV îi ma controla telefonul soțului său. Iată ce a dezvăluit acum Anca Serea.

Anca Serera îi controla telefonul lui Adi Sînă

Anca Serea și Adi Sînă au o căsnicie fericită, însă asta nu înseamnă că totul a fost mereu doar lapte și miere între ei. De-a lungul timpului au existat și momente de neîncredere în relația de cuplu. Anca Serea și Adi Sînă au fost invitați în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, iar prezentatoarea TV a mărturisit că a existat o perioadă în care umbla în telefonul soțului ei. Cu timpul, a realizat că nu este un obicei care să-i facă cinste și a renunțat, potrivit viva.ro.

Lili Sandu: „Întrebare capcană! Cine controlează mai des telefonul celuilalt?”

Anca Serea: „Acum, sincer, eu nu-l controlez niciodată sau mă rog, îl controlam acum ani de zile, dar m-am lecuit, mulțumesc. M-am lecuit pentru că nu e elegant, adică de ce aș face asta, chiar nu e frumos.”

Shurubel: „Tu să nu crezi asta, Adi!”

Cum-arata-acum-prima-fiica-a-Ancai-Serea.-Sarah-a-implinit-15-ani-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Adi Sână și Anca Serea, despre momentele tensionate din relație

Adi Sână și Anca Serea au șase copii, dintre care doi sunt dintr-o relație anterioară a prezentatoarei cu Filip Poplingher. Vedeta a mărturisit că între ea și soțul ei au existat și momente tensionate. Ca în orice cuplu, și acum mai există mici certuri între ei.

Cred că în ultimii doi ani atât eu, cât și Adi ne-am maturizat foarte mult și chiar dacă mai greșim uneori, pentru că a greși e omenește, cred că ce ne ține împreună e faptul că avem o familie atât de frumoasă, că încă ne mai iubim mult și că mai există pasiunea aia. Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul”, a mai mărturisit Anca Serea, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton