Homepage  / Vedete româneşti

Cât de mult l-a ajutat pe Dorian Popa aspectul fizic în carieră. „Un corp lucrat va fi pe placul oamenilor”

Cât de mult l-a ajutat pe Dorian Popa aspectul fizic în carieră. „Un corp lucrat va fi pe placul oamenilor”
8

de Roxana Mirea,

Dorian Popa câștigă o mulțime de bani datorită activității sale de pe rețelele sociale. În plus, artistul are mare grijă de fizicul lui și petrece mult timp la sala de sport. Dorian Popa a dezvăluit cât de mult l-a ajutat aspectul fizic pentru a avansa în carieră și de a ajunge unde este astăzi.

Dorian Popa: „Imaginea e o unealtă”

Dorian Popa este unul dintre cei mai de succes influenceri de la noi. Pe de altă parte, artistul are grijă de corpul lui și de modul în care arată. Drept urmare, el petrece mult timp la sala de sport. Dorian Popa crede că orice persoană publică ar trebui să se îngrijească de modul în care arată.

Cred că nu mai e un secret faptul că orice persoană publică ar trebui să aibă grijă de imaginea sa. Imaginea e o unealtă pe care o persoană publică ar trebui să o folosescă în lupta pe care o duce în viața de zi cu zi, evident, metaforic vorbind”, a spus Dorian Popa la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

dorian popaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cât de mult l-a ajutat aspectul fizic pe Dorian Popa în carieră

Dorian Popa a început să meargă la sală încă din adolescență, atunci când clar nu avea corpul bine lucrat de acum. De atunci, artistul are mare grijă la a face sport în fiecare zi, dar ține cont și de alimentație. Dorian a recunoscut că l-a ajutat foarte mult corpul și imaginea pe care a construit-o pentru a avansa în carieră, dar orele multe petrecute la sala de sport l-au ajutat și la nivel psihic. Sportul îl ajută să să scape de energiile negative acumulate pe parcursul zilei.

Pe mine m-a ajutat nu neapărat din punct de vedere al carierei, ci și din punct psihic, deoarece în fiecare zi sunt în sala de sport și reușesc să mă lepăd de energiile negative, dar nu este mai puțin adevărat că m-a ajutat și pe parte de business extrem de mult pentru că e un lucru știut că un corp lucrat, îngrijit va fi pe placul oamenilor”, a mai spus Dorian Popa.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton