Homepage  / Vedete româneşti

Cât valorează acum bitcoin-ul donat de Delia și soțul ei pentru renovarea secției de pediatrie de la Fundeni

Cât valorează acum bitcoin-ul donat de Delia și soțul ei pentru renovarea secției de pediatrie de la Fundeni

de Cătălina Matei,

Invitați în podcast-ul „La mijloc”, moderat de Codin Maticiuc și Anghel Damian, Delia și Răzvan Munteanu au povestit despre relația lor din mai multe persepctive. Unul dintre aspectele dezvăluite este implicarea celor doi în proiectul caritabil al lui Maticiuc, prin care își dorește să renoveze secția de pediatrie oncologică a Spitalului Fundeni.

De câțiva ani încoace, renovarea etajului 7 al Spitalului Fundeni, acolo unde sunt tratați copiii bolnavi de cancer, reprezintă un proiect extrem de important pentru Codin Maticiuc. În campania lui, s-au implicat și Delia și Răzvan Munteanu, soțul ei. Cei doi au fost invitați în podcast-ul moderat de Codin și actorul Anghel Damian,  „La mijloc”, iar urmăritorii au aflat detalii despre o donație specială.

În urmă cu 4 ani, Delia și Răzvan i-au donat lui Codin un Bitcoin. La vremea respectivă, acesta valora aproximativ 5 dolari. Între timp, valoarea sa a ajuns în prezent la… 51.000 de dolari. Nu l-a vândut, mai ales că, din estimări, investiția va crește în continuare.

Soțul Deliei, Răzvan, s-a implicat extrem de mult în afacerile cu cryptomonede în ultimii ani. Pe lângă imobiliare, HORECA și cluburi, domeniul crypto este noua sa pasiune. De altfel, Codin i-a adus un elogiu în timpul podcast-ului: „Răzvan este un fel de guru în zona asta în România”.

Chiar și Delia este de acord cu Maticiuc și a spus în podcast despre soțul ei că este extem de prins în noul domeniu: „Nici nu mai știu dacă mai e managerul meu. E doar în Crypto!”.

De altfel, Delia are proprul wallet cu crypto. Mai precis, deține mai multe cryptomoende: ETR, Elrond și Humans, start-up-ul în care este implicat și soțul ei.  

Vacanță în Seychelles

Delia și Răzvan au început anul cu o vacanță exotică, în Insulele Seychelles. Artista a postat mai multe imagini și clipuri video pe contul său de Instagram cu locurile spectaculoase pe care le-au vizitat acolo. Într-una dintre imagini se vede cum cei doi au avut parte de un mic dejun romantic, la malul oceanului. Masa și scaunele au fost amplasate chiar în apă, sub o umbrelă care să îi protejeze de soare, astfel că au stat cu picioarele în apă, în timp ce au savurat preparatele.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton