Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cât vor câştiga protagonistele „Totul despre sex” pentru noua producție

Cât vor câştiga protagonistele „Totul despre sex” pentru noua producție

de Redactia Tvmania

Protagonistele continuării cunoscutului serial „Totul despre sex”, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, vor câștiga o sumă fabuloasă pentru noua producție anunțată de curând de HBO Max.

 

Potrivit mai multor surse citate de Variety, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis vor încasa peste 1 milion de dolari pe episod. Toate trei vor juca în serial, dar vor fi și producători executivi al acestuia. 

Având în vedere caracterul înalt al proiectului, salariul pentru cele trei stele nu este deloc surprinzător. Suma de 1 milion de dolari pe episod a devenit noul nivel superior al salariilor vedetelor de televiziune din ultimii ani. Vedete precum Nicole Kidman, Jeff Bridges, Sir Patrick Stewart, Reese Witherspoon și Kerry Washington se numără printre cei care au obținut recent astfel de salarii pentru rolurile lor în proiecte majore pe platforme precum Netflix, Hulu și alte streamere.

 

 

„Just like that”, continuarea vestitei francize „Totul despre sex” va avea zece episoade, de o jumătate de oră, iar producția este programată să înceapă la New York la sfârșitul primăverii. 

 
HBO Max a semnat un contract de revigorare a francizei, iar noua producție de care se va ocupa le va avea în distribuție pe Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon, care le vor juca din nou pe binecunoscutele Carrie, Charlotte și Miranda, înfățișându-le la vârsta de cincizeci de ani. Din formație lipsește de data aceasta Kim Cattrall, interpreta Samanthei, cea de-a patra eroină principală a poveștii. 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton