Homepage  / Vedete / Vedete străine

Catagay Ulusoy (“Yaman”): “Am fost la locul potrivit, la timpul potrivit”

Catagay Ulusoy (“Yaman”): “Am fost la locul potrivit, la timpul potrivit”

de Redactia Tvmania

Yaman” este numele serialului care îi va lua locul celebrului „Suleyman Magnificul” la Kanal D. Actorul din rolul principal, Catagay Ulusoy, spune că s-a identificat cu personajul său, dar numai după ce a dus o muncă asiduă de înțelegere a psihologiei acestuia.

YAMAN_Catagay Ulusoy

Catagay Ulusoy, actorul principal din serialul “Yaman”, care va începe vineri la Kanal D, a cucerit deja publicul din România cu rolul Emir din “Feriha”. Acesta a afirmat că presa i-a conturat o imagine care nu are legătură cu realitatea, aceea de “afemeiat” și petrecăreț”, deși în realitate este un timid. Nu și-a imaginat niciodată că va avea succes.

“Pentru mine a fost o surpriză uriașă, nu am avut asemenea ambiții și nu m-am așteptat nici la titlul de Best Model, obținut în 2010. Cred că sunt norocos. Am fost la locul potrivit, la timpul potrivit”, a spus Catagay Ulusoy.

scena din YAMAN (

Catagay Ulusoy se identifică cu personajul din „Yaman”

Referitor la Yaman, personajul pe care îl interpreteaza în serialul cu același nume, Catagay Ulusoy spune că și-a studiat cu meticulozitate partitura actoricească.

“Yaman are o poveste a formării. A crescut fără tată, mama lui este cântăreață și e recăsătorită. Modelul lui Yaman în viață este fratele său mai mare, care e implicat în tot felul de probleme cu oamenii legii. Viața lui Yaman se schimbă însă când va întâlni un avocat, care se regăsește în povestea lui… Am lucrat mult din punct de vedere psihologic asupra acestui personaj și am ajuns să mă identific cu Yaman foarte bine. Cel puțin asta îmi spune succesul serialului”, a declarat tânărul actor.

Cagatay Ulusoy, actorul principal din serialul „Yaman”, s-a născut la Istanbul, pe 20 septembrie 1990. Înzestrat cu calități fizice demne de un sex-symbol, în 2010, el a fost ales “Best Model of Turkey”. După ce și-a terminat studiile la Universitatea din Istanbul, Facultatea de Silvicultură, Catagay a obținut un post la Departamentul de Irigații și Design Peisagistic și, în paralel, a început să ia lecții de actorie. Catagay Ulusoy a devenit cunoscut publicului larg datorita rolului din serialul “Feriha”.

De vineri, îl veți putea urmări interpretând personajul principal al serialului “Yaman”. Producția va fi difuzată începând din 12 decembrie, în fiecare joi și vineri, de la 20:00, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton