Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Bordea a vrut să meargă la America Express 2023 cu soția lui. De ce l-a refuzat Livia

Cătălin Bordea a vrut să meargă la America Express 2023 cu soția lui. De ce l-a refuzat Livia
9

de Roxana Mirea,

Cătălin Bordea face echipă cu Nelu Cortea la America Express 2023. Cu toate acestea, comediantul și-ar fi dorit să plece pe Drumul aurului cu soția lui, Livia. Inițial, și Livia a fost încântată de ideea de a face echipă cu soțul ei la America Express, însă s-a răzgândit.

De ce Livia nu a participat alături de Cătălin Bordea la America Express 2023

Cătălin Bordea și-a dorit să facă echipă cu soția lui, Livia, la America Express 2023. Zilele trecute, comediantul a povestit de ce soția lui s-a răzgândit și n-a mai vrut să participe alături de el în show-ul de la Antena 1.

„Tu ți-ai dorit foarte mult să participi la show-ul ăsta cu Livia. În primul sezon, Cătălin mă omora aici. „Vreau și eu. Vreau să merg cu Livia.” Mă rog… Pe parcurs, Livia s-a răzgândit”, a spus Dan Capatos în emisiunea „Xtra Night Show”, unde Cătălin Bordea și Nelu Cortea au vorbit despre experiența „America Express”.

Inițial, Livia a vrut să participe cu soțul ei, însă a realizat că ar fi mai bine pentru Cătălin dacă ar pleca cu un prieten.

Livia a prins un curaj mare în sezonul 3, când a fost sezonul cu Bontea și cu Fodor. A fost atât de fain sezonul ăla încât, la finalul sezonului, Livia mi-a zis: „Bă, mergem! Mergem!” Era prima oară zând zicea asta cu așa mare entuziasm. Atunci am zis eu: „Stai, că uite unde i-a dus p-ăștia!” După aceea, s-a gândit mai bine și zice: „Cred că ți-ar prinde mai bine să te duci cu un prieten foarte bun pentru că echipele de băieți se descurcă altfel.” Ea a gândit-o în perspectivă, competitiv și cred că și emoțional. Ați observat și voi, toți care se duc în cuplu, se ceartă. A gândit-o deștept. Și-a apărat casa. (…) Mi-a dat Livia acum mesaj. A zis că încă un motiv pentru care nu a mers a fost pentru că nu avea cum să se folosească ea de notorietatea asta și că Nelu ar fi putut”, a declarat Cătălin Bordea.

cine-este-catalin-bordea-de-la-america-express-2023-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Eu am lăsat-o pe soția mea să decidă”

După ce Livia a refuzat, Cătălin Bordea l-a întrebat pe bunul lui prieten, nelu Cortea, dacă vrea să participe cu el la „America Express”. Nelu a spus că nu a luat singur decizia de a pleca pe Drumul aurului. Cea care a avut ultimul cuvânt de spus a fost soția lui, Elena. Cei doi au împreună doi copii, iar comendiantul nu voia să o lase pe soția sa cu toată responsabilitatea.

Eu am lăsat-o pe soția mea să decidă. Noi avem doi copii. Am o fetiță de șapte ani și atunci, fiul cel mic avea un an și opt luni și n-am vrut s-o las pe ea cu toată responsabilitatea asta că na… e responsabilitatea noastră. I-am lăsat timp să se gândească dacă e sigură că poate să facă asta singură cât timp sunt eu plecat și a zis da”, a povestit Nelu Cortea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton