Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Bordea ar pleca de la „Xtra Night Show”. În ce emisiune ar urma să apară

Cătălin Bordea ar pleca de la „Xtra Night Show”. În ce emisiune ar urma să apară

de Roxana Mirea,

Cătălin Bordea părăsește echipa emisiunii Xtra Night Show. Actorul ar urma să facă parte din echipa Faimoșilor, începând cu anul 2022, la Survivor România, emisiune care va fi difuzată la Pro TV. Șefii de la Antena 1 i-au oferit posibilitatea de a participa în următorul sezon al competiției Asia Express, însă Cătălin Bordea ar fi refuzat oferta.

Cătălin Bordea ar urma să participe la Survivor România

Se pare că, începând cu anul 2022, Cătălin Bordea va apărea la Pro TV, în noul sezon al competiției Survivor România. Ei bine, anul acesta, actorului îi va expira contractul pe care îl are cu Antena 1, contract pe care nu mai vrea să-l prelungească din dorința de a participa la Survivor, potrvit fanatik.ro.

Totuși, lui Cătălin Bordea i s-a oferit șansa de a participa la Asia Express, sezonul 5, însă co-prezentatorul de la Xtra Night Show ar fi refuzat acest lucru. Drept urmare, Cătălin Bordea va face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România.

Totodată, plecare actorului de stand-up comedy a fost confirmată în emisiunea de la Antena Stars și de Dan Capatos. Actorul a semnat cu Antena 1 prima dată în anul 2012, dar acum și-ar dori să plece din cauza mutării emisiunii la Antena Stars, dar și din cauza salariului. Condițiile contractuale impuse de șefii de la Antenă, dar și oportunitatea de a participa la un show plin de adrenalină l-au făcut pe Bordea să accepte plecarea de la Antena 1, la Pro TV.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton