Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Bordea, reacție neașteptată după ce fosta soție a ajuns la spital: „Când cineva te părăsește…”

Cătălin Bordea, reacție neașteptată după ce fosta soție a ajuns la spital: „Când cineva te părăsește…”

de Redactia Tvmania

Acum câteva săptămâni, Cătălin Bordea a confirmat că el și soția lui, Livia, s-au despărțit. Recent, fosta soție a comediantului a ajuns pe patul de spital, iar reacția lui Cătălin Bordea a fost surprinzătoare.

Cătălin Bordea a anunțat despărțirea de soția lui, Livia. Joi, 13 iulie, câștigătorul show-ului America Express 2023 a dezvăluit faptul că au semnat actele de divorț. Comediantul nu a spus care este motivul pentru care au decis să pună punct relației lor

Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă. 

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe contul lui de Instagram. 

Cătălin Bordea, reacție după ce fosta soție a ajuns la spital

Recent, Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a postat pe platformele de socializare o imagine care o arată într-un pat de spital, conectată la perfuzii. Cu toate acestea, ea nu a oferit prea multe detalii cu privire la evenimentul respectiv.

Când a fost contactat de presă și a fost informat despre această veste, Cătălin Bordea a avut o reacție neașteptată, sugerând astfel că nu mai menține o legătură cu fosta sa soție.

„Nu avem ce legătură să mai ținem. Când cineva te părăsește, e bine să îi respecți decizia și să încerci să îți vezi de viață. Nu știam că a ajuns în spital. Sper să fie bine”, a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Ce planuri de viitor are Cătălin Bordea

Pentru aceeași sursă, Bordea a povestit și ce planuri mari are pentru perioada următoare, dezvăluind că intenționează să își cumpere o casă. Totodată, comediantul a precizat că dorește să se axeze mai mult pe viața profesională.

„Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, în Tunari, Otopeni. Aștept să începem turneele și mă înconjor de oameni faini. Lucrurile încep să se așeze, ușor ușor. Viață de adult, în general. Singur sau nu, planurile mele merg mai departe. Îmi doresc să fiu liniștit”, a mai spus Cătălin Bordea pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton