Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, ceartă aprinsă la America Express 2023. Ce nu s-a văzut la TV. „Ai vrut să mă omori!”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, ceartă aprinsă la America Express 2023. Ce nu s-a văzut la TV. „Ai vrut să mă omori!”
10

de Roxana Mirea,

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care sunt câștigătorii show-ului America Express 2023, de la Antena 1, au vorbit despre aventura lor de pe Drumul aurului. Cei doi au dezvăluit că au avut „cea mai aprinsă și cea mai vulcanică ceartă”, chiar înainte de finală. Cătălin Bordea i-a spus prietenului său, mai în glumă mai în serios, că acela a fost momentul în care a vrut să îl omoare.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, ceartă aprinsă înainte de finala America Express 2023

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au câștigat America Express 2023, au fost invitați în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde au dezvăluit care a fost cea mai aprinsă ceartă a lor. Cu nervii întinși la maxim, Nelu Cortea a avut o reacție destul de violentă față de prietenul său, lucru pe care l-a regretat imediat. Totul s-a petrecut înainte de marea finală, în timpul unei probe.

Nelu Cortea: Cu o seară înainte, a fost cred că cea mai aprinsă, cea mai vulcanică și cea mai scurtă ceartă…

Cătălin Bordea: Ai vrut să mă omori!

Nelu Cortea: N-am vrut să te omor!

Cătălin Bordea: A vrut să mă omoare.

nelu-cortea-dupa-ce-el-si-catalin-bordea-au-castigat-america-express-2023-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Nelu Cortea: N-a apărut pe cameră. Marian, cameramanul nostru, n-a apucat să filmele. După aia am înțeles de ce. Noi am terminat proba. Pentru el, proba a fost puțin mai grea pentru că nu poate să țină în echilibru chestii și trebuia să țină un bol cu fructe pe cap și a trebuit să stăm mult acolo, după ce eu am terminat deja proba și s-a frustrat foarte tare. A adunat toată frustrarea asta în el, am primit plicul cu noua misiune, eu am început să citesc, doar că noi trebuia să plecăm de acolo.

Eu n-am văzut că reporterița ne zicea „hai de aici”, că nu putea să ne filmeze, că erau restul echipelor încă acolo. Eu nu vedeam asta. Citeam misiunea și Cătălin mi-a zis „hai” și m-a îmbrâncit, moment în care (dar n-am făcut niciodată asta) m-am întors la el și i-am zis: „Îți dau una! Aici de îngrop!” Eu sunt calm de felul meu. Și eu m-am frustrat cu el acolo, dar nu voiam să îi arăt frustrarea mea, că mă enerva că nu plecam din cauza lui, dar nu-i arătam asta și țineam în mine. Și când m-a îmbrâncit, m-am întors la el și… Când m-a văzut așa nervos, a făcut ochii mari și mi-a zic „îmi cer scuze”. Eu instant după aceea i-am zis „îmi cer scuze” și m-a luat în brațe.

Cătălin Bordea: Mi-a zis: „eu te iubesc pe tine”. „Și eu te iubesc pe tine”. Eram în mijlocul străzii. Ne-am îmbrățișat.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton