Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu a fost internat de urgență în spital. Care e starea de sănătate a creatorului de modă

Cătălin Botezatu a fost internat de urgență în spital. Care e starea de sănătate a creatorului de modă

de Redactia Tvmania

Cătălin Botezatu a fost internat de urgență în spital ieri. Se pare că celebrul creator de modă ar avea probleme serioase de sănătate. 

Cătălin Botezatu a fost internat de urgență în spital. Acesta ar avea probleme de sănătate și a decis să anuleze o parte din călătoriile sale de afaceri.

„Călător cu treburi prin lume, îmi neglijez deseori sănătatea. Așa că ieri, pregătindu-mă pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit să fac o „escală” la Spitalul Sanador. O problemă minoră s-a agravat brusc, în câteva ore. Fără ajutorul dlui doctor Gîngu Constantin, medic primar urolog, ar fi trebuit să anulez totul. Un control pe care îl credeam a fi de rutină s-a transformat într-o internare ad-hoc. Medicație, analize, explicații, știință pură și profesionalism – toate mixate intensiv m-au pus rapid pe picioare. Ne vedem zilele viitoare, după ce răsucesc câteva fuse orare. Va pup și va doresc o zi frumoasa! 😘😘😘❤️❤️❤️❤️”,a scris Cătălin Botezatu pe Facebook.

 

Cătălin Botezatu, operat de URGENȚĂ pe 29 iulie. Designerul a ajuns de la aeroport direct la spital

Cătălin Botezatu a fost operat de urgență! Designerul a ajuns la un spital din București, direct de la aeroport. Mesajul pe care l-a postat pe Facebook pentru a-și anunța fanii prin ce trece a strâns sute de comentarii, prin care oamenii care îl îndrăgesc i-au trimis gânduri bune și i-au urat să se facă bine cât mai repede.

Designerul nu a spus motivul pentru care a fost operat de urgență, însă pe rețelele de socializare a postat zilele trecute că a fost în Turcia, acolo unde ajunge foarte des pentru a-și repeta analizele medicale.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton