Homepage  / Televiziune

Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi la TV, în direct: „Emoția m-a copleșit”

Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi la TV, în direct: „Emoția m-a copleșit”

de Ioana Maria,

Cătălin Botezatu a împlinit astăzi 55 de ani. Designerul și-a aniversat ieri împlinirea celor 55 de ani de ani pe platourile emisiunii Teo Show, unde a avut parte de adevărate surprize.

Renumitul creator de moda Cătălin Botezatu a fost luat prin surprindere atunci când Teo Trandafir și Bursucu l-au primit în platoul cu un tort aniversar spectaculos.

Însoțit de buna lui prietena, Raluca Badulescu, alaturi de care realizează rubrica din cadrul vedeta Kanal D a pășit în platoul emisiunii.

„Sunt emoționat! … N-am știut că mă aniversați și, că de obicei, eu vin de la aeroport J, avionul a avut întârziere, bagajele nu veneau …”, a spus, într-un suflet, Catalin Botezatu.

Teo și Bursucu i-au pregătit îndrăgitului creator de moda, cu ocazia aniversarii zilei de naștere, cinci diferite, iar Catalin a trebuit să aleagă unul.

„Am să-l aleg pe cel portocaliu, pentru că se poarta mult J!” a spus renumitul designer.

Suspansul a crescut în momentul în care îndrăgitul creator încercă să afle ce se afla în cutia aleasa iar ceea ce a urmat a stârnit momente de buna-dispoziție.

„Daca îl alegeam eu, mă !” a exclamat, printre hohote de ras, Raluca Badulescu la vederea cadoului ales de Catalin Botezatu.

„E o caterinca maxima și-mi plac cadourile astea”, a mărturisit amuzat Catalin Botezatu la vederea ineditului cadou, trei role pentru scame.

„Era foarte frumos! Erau foarte mulți manechini și manechine dar nu erau la pentru că la Centrul de Cercetare al Industriei Ușoare, unde mi-am început eu activitatea, era populat cu cele mai frumoase fete, cu cei mai frumoasi băieți. (…) Se câștigau bani, da! Eram angajat cu carte de munca și apoi aveam colaborări la Casa de Moda Venus, cu UCECOM și cu Ella Doicescu”, a rememorat, emoționat, Catalin Botezatu în fata telespectatorilor.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton