Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu a plecat în vacanță la scurt timp după ce s-a operat. Cum arată acum

Cătălin Botezatu a plecat în vacanță la scurt timp după ce s-a operat. Cum arată acum
9

de Redactia Tvmania

În ultimii ani, Cătălin Botezatu s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate care l-au adus în cele din  urmă pe masa de operație. Nici acum o lună nu a fost o excepție, chiar el fiind cel care anunța că urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale. Iată că acesta s-a recuperat și s-a încumetat să plece în vacanță spre o destinație exotică.

Cătălin Botezatu anunța pe 4 martie că se află în Istanbul, la un renumit spital. Urma să fie operat. Nu a dorit să facă  prea multe dezvăluiri legate de motivul pentru care a ajuns acolo.

„Nu vreau să mai citiți că sunt bolnav, că m-am internat, că am suferit nu știu ce intervenție, că sunt grav, că iar am ajuns pe patul de spital. Sunt din nou la Istanbul, sunt din nou la spitalul care are grijă de mine și la propriu și la figurat. Sunt aici pentru o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție sigură din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de ori câte ori este nevoie, sunt cei mai în măsură și cei mai buni. Așadar voi avea o intervenție chirurgicală”, a declarat juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în urmă cu o lună de zile.

Tot răul spre bine! Creatorul de modă s-a pus pe picioare și a plecat la relaxare tocmai în Kenya. Acesta își ține în continuare urmăritorii la curent cu experiențele sale exotice și a postat fotografii din locurile pe care le vizitează. 

168415528_1085599268606593_7770878385779596522_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton