Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu, adevărul despre ce și-a făcut la față. A fost acuzat că a apelat la intervenții estetice

Cătălin Botezatu, adevărul despre ce și-a făcut la față. A fost acuzat că a apelat la intervenții estetice
8

de Roxana Mirea,

Cătălin Botezatu are 55 de ani, dar pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Totuși, în weekend, creatorul de modă și-a atras un val de critici după ce a publicat o imagine pe Instagram. Internauții l-au acuzat că a folosit filtre pentru a părea mai tânăr, dar adevărul este altul. Ce a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, despre fotografia de pe Instagram

Cătălin Botezatu și-a atras un val de critici după ce a publicat o imagine cu el pe Instagram, în care părea cu câțiva ani buni mai tânăr. Ei bine, internauții l-au acuzat că a folosit filtre sau că a apelat la intervenții estetice.

Cătălin Botezatu a declarat pentru Click! faptul că nu a folosit deloc filtre la editarea pozei cu el care a făcut furori pe social media și că este adeptul unor fiole care îl fac să arate așa.

„Nu am folosit niciun filtru, nimic, în plus eram bronzat pentru că venisem dintr-o deplasare, am fost într-o croazieră. Ochii îi am verzi spre albastru pentru că așa îi am din naștere! Am momente în care arăt OK, eu folosesc niște fiole pe care mi le da prietena mea Diana Baicu, care au un efect de lifting, întind pielea și țin 24 de ore.

Pentru dinți sunt recunoscut că am dinți frumoși! Dacă te uiți la poză și dai zoom cu atenție, se văd ridurile de la ochi, laba gâștii… Nu am nicio intervenție la nivelul feței, când o să-mi fac o să fiu altul, dacă se face zoom pe poze se vede că sunt riduri pe față!”, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru sursa citată anterior.

Catalin-Botezatu-despre-fotografia-de-pe-Instagram-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton