Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu, despre greșelile grave pe care le fac miresele când își aleg rochiile. „Vor arăta ca o butelie cu husă”

Cătălin Botezatu, despre greșelile grave pe care le fac miresele când își aleg rochiile. „Vor arăta ca o butelie cu husă”
7

de Roxana Mirea,

Cătălin Botezatu este un creator de modă cunoscut și la nivel internațional, nu doar la noi în țară. Într-un interviu recent pentru Wownews, Cătălin Botezatu a dezvăluit care sunt greșelile vestimentare pe care le fac miresele atunci când își aleg rochia pentru nuntă. Desigur, el a explicat și care sunt greșelile vestimentare făcute de bărbați.

Cătălin Botezatu, despre greșelile vestimentare la nuntă

Cătălin Botezatu a dezvăluit care sunt greșelile vestimentare de la nuntă. Mai întâi, el a explicat cu ce greșesc femeile atunci când își aleg rochia de mireasă.

„La o nuntă, prima greșeală pe care o fac femeile este să își facă o rochie asemănătoare cu a unei vedete, să-și facă rochii pe care le văd pozate pe manechine de 1,80 m, care sunt urcate și pe un piedestal și care dau așa, o chestie statuară, ele neavând măsurile necesare pentru o astfel de rochie. Atunci de multe ori, domnișoarele care sunt mai mici de înălțime, mai grăsuțe, nu e nimic rău în asta, Doamne ferește, dar dacă au o rochie cu crinolină, vor arăta ca o butelie cu husă.

Plus că nu își dau seama că o crinolină din aceea mare e frumoasă, e adevărat, dar pe o femeie înaltă. Și în momentul când stai 12 ore, 20 de ore la o nuntă, cu crinolina aia, când te așezi jos se vede așa…”, a declarat creatorul de modă, potrivit libertatea.ro.

Nu mai contează… deci asta e cea mai mare greșeală la doamne. O altă mare greșeală este ca la nuntă să îți alegi o rochie de o altă culoare decât alb imaculat sau ocru pentru că ori ești mireasă, ori nu mai ești mireasă”, a mai adăugat el.

Decizia radicală luată de Cătălin Botezatu (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cătălin Botezatu: „Bărbații nu prea fac greșeli”

Apoi, Cătălin Botezatu a explicat de ce bărbații greșesc mai puțin atunci când își aleg costumul de mire. Pe de altă parte, creatorul de modă spune că mirele și mireasa nu ar trebui să își asorteze ținutele.

Iar la bărbați, bărbații nu prea fac greșeli așa pentru că ei merg la un magazin, la un stilist, se îmbracă frumos și cu asta basta. Nu recomand bărbaților să se îmbrace colorat la nuntă sau, mai e o chestie din străbuni, să ne asortăm puțin.

Nu, domnule. Mireasa e într-un fel, mirele în alt fel. Puteți să aveți ceva, o chestie, oricum o să aveți în comun o viață întreagă sau câțiva ani. Nu faceți chestie asta, să vă asortați ca mireasă și ca mire”, a mai declarat designerul pentru Wownews.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton