Homepage  / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Smiley și Gina Pistol la nuntă. „E timpul să învețe miresele că se poate și așa”

Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Smiley și Gina Pistol la nuntă. „E timpul să învețe miresele că se poate și așa”
10

de Roxana Mirea,

Gina Pistol și Smiley au devenit sâmbătă, 27 mai, oficial soț și soție! La scurt timp după cununia civilă, au apărut și primele imagini cu cei doi, îmbrăcați în ținutele speciale pentru marele eveniment. Cătălin Boteazatu a comentat ținutele purtate de Smiley și Gina Pistol la nuntă. Iată ce a spus celebrul designer.  

Ținutele purtate de Smiley și Gina Pistol la nuntă, comentate de Cătălin Botezatu

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai 2023. Cei doi au optat pentru ținute care să-i reprezinte, iar prezentatoarea show-ului Chefi la cuțite a strălucit într-o rochie de mireasă lejeră. Cătălin Boteazatu a comentat ținutele purtate de Smiley și Gina Pistol la nuntă pentru revista VIVA!. Acesta n-a fost prezent la marele eveniment, dar i-a văzut pe miri în poze. El a fost încântat de apariția Ginei Pistol la nunta cu Smiley. A lăudat rochia, dar și pantofii, care sunt semnați de casa de modă Jimmy Choo, colecția pentru mirese, având prețul de 1600 de euro.

„Au ales o vestimentație care îi caracterizează, într-un stil curat, inconfundabilul stil boho chic. Este o rochie vaporoasă, romantică, prețioasă în partea superioară, din dantelă accesorizată cu mărgele și perle. Gina poartă pantofi foarte frumoși, accesorizați tot cu perle, brandul Jimmy Choo. Îmi place părul cofat lejer și machiajul discret, fin. Este un look care o caracterizează și care mi îmi place foarte mult, este simplu și modern și de bun gust. Gina este naturală și frumoasă. E timpul să învețe miresele că se poate și așa. Gina are bijuterii foarte prețioase, de la un brand cunoscut, cu briliante. Se vede că sunt alese cu cap, forte frumoase, asortate, dar deloc ostentative.

Buchetul îmi place foarte mult. Se potrivește cu tot conceptul, în același stil boho. De obicei, acestea sunt flori care se pun pe marginea buchetului – floarea miresei se numește. Ea a ales ceva simplu, să aibă tot buchetul din floarea miresei.

Smiley a ales de asemenea o vestimentație interesantă, lejeră care i se potrivește. Îmi place foarte mult la el că s-a tuns, îi stă foarte bine așa. Este îmbrăcat bine, îmi place cămașa fără rever. O simplitate care dă bine și în cazul lui. Totul denotă romantism”, a spus Cătălin Botezatu, pentru VIVA!

catalin-botezatu-despre-tinutele-purtate-de-smiley-si-gina-pistol-la-nunta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Gina Pistol, după nunta cu Smiley

După nuntă, Gina Pistol a revenit pe rețelele sociale cu primele impresii. Aceasta își amintește cu drag de acele momente și spune că nunta a fost „un vis frumos care s-a derulat parca prea repede”.

„Nunta noastră a fost un vis frumos care s-a derulat parcă prea repede, dar pe care sigur nu-l vom uita niciodată! Astăzi sigur mi-l amintesc și durerea de picioare de după orele de dans, și răgușeala de după orele de cântat, gustul dulce de bezea al tortului alb pe care îl simt încă și toate mesajele pline de emoție pe care le primim din toate părțile! Gata cu “se mărită Gină mea!”, de acum, urmează cel mai frumos “Acasă” pentru noi trei! Nu-mi vine să cred că pot rupe listele și desfășurătoarele și că va amuți (sper) și grupul de organizare de nuntă.

Mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru susținere, pentru prezență, pentru mesaje, pentru căldură și dragostea pe care ni le-ați trimis. Suntem norocoși că ne avem, că VĂ avem și că ne putem bucura de un moment așa important din viață noastră alături de atât de multe suflete bune! Vă iubim”, a scris Gină Pistol pe rețelele sociale.

Sursa Foto: Vlad Chirea / Fotoreporter Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton