Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu, după primele zile de filmări pentru “Bravo, ai stil! All Stars”: „Voi fi extrem de exigent”

Cătălin Botezatu, după primele zile de filmări pentru “Bravo, ai stil! All Stars”: „Voi fi extrem de exigent”

de Redactia Tvmania

Filmările pentru „Bravo, ai stil! All stars” au început zilele trecute, iar Cătălin Botezatu și-a intrat deja în rolul de jurat al show-ului prezentat de Ilinca Vandici, anunță Kanal D.

Noul sezon „Bravo, ai stil!” va avea premiera la Kanal D luni, 22 ianuarie, la ora 16:30. Cele 11 concurente sunt pregătite să înfrunte orice piedică și să își susțină în fața tuturor, atât a juraților cât și a telespectatorilor, alegerile vestimentare.

Cătălin Botezatu, vedeta care va juriza concurentele alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, mărturisește că pretențiile de la cele mai bune concurente ale sezoanelor trecute sunt mari, iar surprizele de care vor avea parte cei din fața micilor ecrane, uriașe.

“Dat fiind faptul că acest sezon reunește toate concurentele puternice, inclusiv pe câștigătoarele sezoanelor trecute, cu toții avem pretenții uriașe de la ele. Ceea ce aduce nou emisiunea, și asta veți vedea luni, în prima ediție, chiar le vor pune în încurcătură pe unele dintre ele. Așteptările mele de la concurente sunt foarte mari și pentru că, de-a lungul timpului, am realizat emisiuni legate de fashion și, din păcate pentru ele, știu foarte bine cu ce se mănâncă acest lucru. Voi fi extrem de exigent și le voi taxa sau le voi lăuda atunci când va fi cazul”, spune Cătălin Botezatu.   

Despre atmosfera de pe platoul de filmare de la “Bravo, ai stil! All Stars”, Botezatu are numai cuvinte de laudă.

“Colegii de platou sunt senzaționali, chimia este extraordinară. Ilinca este un prezentator excepțional, Raluca, un om minunat, Maurice, un profesionist, iar Iulia, contrar tuturor aparențelor, este o persoană specială și o aliată pentru mine”, a spus noul membru al juriului „Bravo, ai stil!”.   

De luni, 22 ianuarie, emisiunea  „Bravo, ai stil!All Stars” va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:30, la Kanal D. Prima Gală va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie, imediat după „Exatlon”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton