Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cătălin Botezatu, mărturii despre debutul în modă: „Bianca Brad este de vină!”

Cătălin Botezatu, mărturii despre debutul în modă: „Bianca Brad este de vină!”

de Redactia Tvmania

Catalin Botezatu, unul dintre juratii emisiunii de fashion de la Kanal D, “Bravo, ai stil!”, a acordat o serie de interviuri, in exclusivitate, pentru cititorii www.kanaldro, in care a povestit lucruri mai putin cunoscute de publicul larg. L-am intalnit pe Catalin Botezatu in atelierul de creatie, acolo unde iau viata ideile pentru noile colectii vestimentare pe care le lanseaza.

Pe parcursul acestei saptamani, vedeta Kanal D poate fi urmarita intr-o serie de materiale video, atat pe site-ul www.kanald.ro, cat si pe pagina de Instagram “Bravo, ai stil!” (https://www.instagram.com/bravoaistil/). Acesta a oferit detalii despre noua colectie lansata, despre debutul lui in moda, sursele inedite de inspiratie in creatiile sale vestimentare, dar a povestit si aventuri din calatoriile lui prin toata lumea.

“Atunci cand nu ma aflu la filmarile pentru , ma gasiti aici, in magazin, unde imi desfasor o mare parte din activitate, sau in atelierul destinat femeilor. Sunt in acest domeniu de 34 de ani si am ales sa fac acest lucru dintr-o intamplare. Bianca Brad este de vina, ea mi-a indrumat pasii catre modelling, apoi, dupa cariera de model, am imbratisat profesia de designer”, spune Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu ofera sfaturi importante de styling, tenditele acestui an in moda, dar si ce articole vestimentare ar trebui sa fie nelipsite din garderoba unui barbat. Urmariti seria de interviuri exclusive, saptamana aceasta, pe proprietatile online ale Kanal D, in care “actorul” principal este Catalin Botezatu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton